Ικανοποίηση και χαμόγελα στον Αστέρα Μεσολογγίου για την φιλική ισοπαλία με τον Κεραυνό Γαβαλού

 

Αρκετά χαμόγελα αισιοδοξίας και ικανοποίηση για την απόδοση του Αστέρα Μεσολογγίου στο δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έδωσε με αντίπαλο τον Κεραυνό Γαβαλούς. Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, το απόγευμα, στο βοηθητικό Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου και έληξε ισόπαλος με 2-2.

Αρκετά βελτιωμένος, λοιπόν, ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδέχθηκε την ομάδα της Γαβαλούς, σε ένα δυνατό τεστ για τους νεαρούς μας παίκτες, που με την απόδοσή τους έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες. Πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης, προηγήθηκαν με 2-0 του Κεραυνού Γαβαλούς, έλεγχαν τον αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος αυτού και δέχθηκαν δύο γκολ προς το τέλος του αγώνα, έπειτα από τις πολλές αλλαγές του προπονητή, δίδοντας την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνισθούν στον αγώνα.

Για την ιστορία του αγώνα, τα γκολ επιτεύχθηκαν:

31′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Ισαακίδη, ο οποίος σε μεγάλη πάσα του Ντίμο στη περιοχή των φιλοξενουμένων, εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα του Κεραυνού, ακολούθησε τη φάση και πλάσαρε εύκολα για το 1-0.

52′ ΓΚΟΛ και 2-0 με σκόρερ τον Μπαζίνη, ο οποίος βρέθηκε στη τροχιά της μπάλας, από εκτέλεση φάουλ του Ντίμο έξω από τη περιοχή, άλλαξε τη πορεία αυτής καταλήγοντας στα δίχτυα του εμβρόντητου τερματοφύλακα του Κεραυνού Γαβαλούς.

64′ ΓΚΟΛ για τον Κεραυνό Γαβαλο9ύς με σκόρερ τον Παπαδόπουλο για το 1-2, ο οποίος σε παράλληλη σέντρα μες τη περιοχή μας, έπιασε απευθείας το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

76′ ΓΚΟΛ και 2-2 για τους φιλοξενούμενους με σκόρερ τον Χαλαζιά, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Παλιάτσας) Κοκώρης, Σέβα, Μόγιας, Μπαζίνης, Νασόπουλος, Ντίμο, Ισαακίδης, Γιαννόπουλος, Κρανιώτης, Βασιλείου Ν., Τσακάλης

Αγωνίσθηκαν στο Β’ ημίχρονο οι: Χάσκο, Ζέλιος, Μέννεν, Πρεμέτης, Ψυχράμης, Ζόγκου, Αμπλιανίτης, Σταμάτης, Βασιλείου Π. και Τσιριμώκος.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr