Ο Γιάννης Σακιριανός νέος βοηθός προπονητή στον Αστέρα Μεσολογγίου

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο βοηθό προπονητή της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας μας για τη σεζόν 2024-25. Συγκεκριμένα,  βοηθός προπονητή θα είναι ο Γιάννης Σακιριανός, που θα βοηθήσει την προσπάθειά μας στο φετινό πρωτάθλημα ως συνεργάτης του Νίκου Παλιάτσα, στο τεχνικό τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ένας πολύ παλιός γνώριμος του Αστέρα Μεσολογγίου λοιπόν, καθώς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας στα νεανικά του χρόνια, επιστρέφει σε αυτή μέσα από άλλο πόστο και τον καλωσορίζουμε με πολύ αγάπη!

Ο Γιάννης Σακιριανός είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C’ και UEFA D’ και έχει εργαστεί ως προπονητής ακαδημιών αρκετά χρόνια στη Ίο όπου διέμενε και εργαζόταν. Συγκεκριμένα υπήρξε προπονητής στις Κ-6, Κ-8 και Κ-10 του Α.Σ. Ίου από το 2017 έως το 2020.  Συνάμα, ήταν υπεύθυνος διοργάνωσης τριών Soccer Camp που πραγματοποιήθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί τις περιόδους αυτές.

Έχει παρακολουθήσει αρκετά διαδικτυακά Σεμινάρια με πιστοποίηση που έχουν διοργανωθεί από διάφορους αθλητικούς φορείς ανά την Ελλάδα, ενισχύοντας με γνώση και εμπειρία τη προπονητική του εκπαίδευση.

Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τη καριέρα του από τα τσικό της Α.Ε. Μεσολογγίου αγωνιζόμενος από το 1977-1982, μάλιστα το 1982 ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας προπαίδων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αστέρα Μεσολογγίου για τρία χρόνια, από το 1982 έως το 1985, πανηγυρίζοντας πρωταθλήματα και ανόδους Κατηγορίας με την ομάδα μας, προτού “μετακομίσει” και αγωνιστεί για επτά συναπτά έτη, από το 1999-2006 στην ομάδα του Αγ. Νικολάου Καλύμνου. Έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Α.Σ. Ίου, αγωνιζόμενος για δύο χρόνια, από το 2017-19.

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται στον νέο βοηθό προπονητή της ομάδας μας κάθε επιτυχία και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Καλώς ήρθες Γιάννη!!!

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr