Νίκη για την ΑΕΜ επί της ΑΕ Αγίου Δημητρίου με «Buzeer beater» Πιστιόλη

Νίκη για την ΑΕΜ επί της ΑΕ Αγίου Δημητρίου με σκορ 1-0 το μεσημέρι του Σαββάτου 12/10 στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγοριας.

Αυτοί είναι και οι πρώτοι βαθμοί στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Μεσολογγίου, καθώς είχαν προηγηθεί δυο ήττες από Απόλλων Δοκιμίου και Κεραυνό Γαβαλούς.

Το νικητήριο τέρμα για τους κανονιέρηδες σημείωσε με πλασέ στο 89΄ο Κώστας Πιστιόλης, μετά από σέντρα από δεξιά του Κώστα Βαρούχου.

Μοιρασμένο θα μπορούσαμε να πούμε παιχνίδι από τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να πατανε καλύτερα στο πρώτο μέρος δημιουργώντας από στημένες μπάλες επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Δουλιώτη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν περισσότερο στο κέντρο ώστε να μπορέσουν να απειλήσουν την εστία του Ρόκκου, και ευτύχησαν ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90΄μετα από ωραία σέντρα από δεξιά του Βαρούχου στην καρδία της άμυνας, ο Πιστιόλης με πλασέ νίκησε τον Ρόκκο και έκανε το 1-0 που χάρισε και την νίκη στην ΑΕΜ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του ποδοσφαιριστή της Εθνικής και του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

κορνερ από δεξιά κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Αλέξη Ρόκκου με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

12΄νέο κορνερ για τους φιλοξενούμενους, αδράνεια από την άμυνα της ΑΕΜ, πλασέ του Αλέξη Ρόκκου μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

13΄πλασε από πλάγια θέση του Πασπαλιάρη, με τη μπάλα να περναει παράλληλα με την εστία και να περνάει άουτ.

28΄εκτελεση φάουλ του Αντωνόπουλου στην καρδία της περιοχής της ΑΕΜ, πλασέ του Προβίδα με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

51΄ατομικη προσπάθεια από αριστερά του Καμμένου και σουτ, μαζεύει ο Δουλιώτης.

56΄κορνερ από δεξιά για την ΑΕΜ, κεφαλιά Μπαλαμπάνη με τον Μιχαλόπουλο να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με την μπάλα και αυτή να περνάει άουτ.

57΄σέντρα σουτ του Πλαστήρα από δεξιά, με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ ο Ανδρέας Ρόκκος.

70΄σουτ το Μιχαλόπουλου αουτ.

88΄ατομικη προσπάθεια από δεξιά του Κοκώνη και σουτ, θα μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

88΄γρηγορη αντεπίθεση για την ΑΕΜ, κάθετη μπαλιά του Ντρούκα για τον Μιχαλόπουλο και σουτ, με τον Ρόκκο να αποκρούει σε πρώτο χρόνο και του αμυντικούς να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

89΄ο Σπυριλιώτης θα βρει τον Ακαρέπη στο ύψος της περιοχής, σουτ του τελευταίου στην αγκαλιά του Δουλιώτη.

89΄ΓΚΟΛ, σέντρα από δεξιά του Βαρούχου στην καρδία της περιοχής, με πλασέ ο Πιστιόλης θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ρόκκου κάνοντας το 1-0.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΜ το προσεχές Σάββατο στο Αντίρριο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καζανάς, Ροδάτος και Μπάκας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ζήκος) Δουλιώτης, Τριφιάτης, Ζαβιτσάνος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης (90΄Διαμαντόπουλος), Πλαστήρας (68΄Ντρούκας), Γαβρίνας (79΄Βαρούχος), Παππάς (46΄Μιχαλόπουλος), Πασπαλιάρης.

ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Ρόκκος Α., Καλλιακμάνης (56΄Πανταζή), Κάππας, Ρόκκος Αλ., Καλοκαίρης, Αλπέντζος, Καμμένος (56΄Ακαρέπης), Ρούσσης, Πριόβολος (74΄Κοκώνης), Αντωνόπουλος (76΄Σπυριλιώτης), Προβίδας.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr