Νίκη στο Αντίρριο για την ΑΕ Μεσολογγίου επί του Ατρομητου

Ντούμπλαρε τις νίκες της στο πρωτάθλημα η ΑΕΜ η οποία επικράτησε με σκορ 0-2 στο Αντίρριο επί του τοπικού Ατρόμητου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας.

Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λογω του δυνατού αέρα ο οποίος δύσκολες πάρα πολύ τις προσπάθειες και των είκοσι δυο ποδοσφαιριστών οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 44΄ με σουτ του Δήμου Γαβρίνα 0-1.

Τη νίκη κλείδωσε για την ομάδα του Μεσολογγίου στο 84΄ο Σώζων Πασπαλιάρης, ο οποίος σε φάση διαρκείας και μετά από σουτ του Κώστα Πιστιόλη το οποίο απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Καραδήμας, πήρε το «ριμπάουντ» και με πλασέ έγραψε το τελικό 0-2.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕ Μεσολογγίου το προσεχές Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 15:30 στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου κόντρα στη μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος τον Άρη Λεπενούς που προπορεύεται και στον βαθμολογικό πινάκα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Κοκμοτος και Λιόνας.

Ατρόμητος Αντιρρίου: (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Καραδήμας, Χαραλαμπόπουλος, Κακκος (75΄Ζαχαροπουλος), Μιχαλόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ράπτης (82΄Κατσικας), Δημαράς , Ρουστενη, Καπατος (16΄Γεωργακοπουλος), Παπαποστόλου, Ζελιος (75΄Ταμπακης). 

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Ζήκος) Δουλιώτης, Τριφιάτης, Ζαβιτσάνος (87΄Λαγος), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης (90΄Τζολας), Παππάς (77΄Νικολοπουλος), Γαβρίνας (87΄Βαρουχος), Μιχαλόπουλος (77΄Κουφός), Πασπαλιάρης.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr