Διεθνή παρουσία και διακρίσεις από τους αθλητές kayak του ΝΟΜεσολογγίου

Στις 19-20 Οκτωβρίου 2024, τρείς (3) αθλητρίες /ες μας συμμετείχαν στη 19η Διεθνή regatta canoe kayak που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κάνοε στο φράγμα Γερμασόγειας κοντά στη Λεμεσό.

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαθούντα, συμμετείχαν αθλητές από 11 χώρες όπως η Ελλάδα, η Σερβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστρία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία, η Εσθονία, η Μολδαβία, η Σλοβακία, η Μάλτα και η Κυπριακή Εθνική Ομάδα .

Οι 3 αθλητές μας ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας φιλοξενήθηκαν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Κάνοε και επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι 7 αθλητές και αθλήτριες της εθνικής μας, πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση , κέρδισαν μετάλλια, ενώ όλοι και όλες προκρίθηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές του ΝΟΜεσολογγίου κατέκτησαν : Ντέκα Ειρήνη 1η θέση Κ2 200μ Κορασίδων ,2η θέση Κ1 500μ Κορασίδων ,2η θέση Κ2 200μ Γυναικών και 3η θέση Κ1 200μΚορασίδων. Γρηγοράκη Δάφνη 1η θέση Κ2 200μ Κορασίδων,2η θέση Κ2 200μ Γυναικών και Καλαβρουζιώτης Ιωάννης 5η θέση Κ1 500μ Εφήβων.

Η αποστολή στην Κύπρο ήταν συνέχεια της αποστολής πέντε αθλητών/τριων του ΝΟΜεσολογγιου ως μέλη της Εθνικής Ομάδας, τον Σεπτέμβριο στην Ουγγαρία στους παγκόσμιους αγώνες OLYMPIC HOPES U17.

Η συστηματική δουλειά του προπονητή και η αφοσίωση των μικρών αθλητών μας , φέρνει αποτελέσματα και οι αθλητές μας μπορούν να ονειρεύονται και να στοχεύουν κάθε φορά και ψηλότερα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας μικρούς και μεγάλους καθώς και το Δήμο μας για την υποστήριξη. Τα καλύτερα έρχονται !!

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr