Ξεκίνημα με επτά ανανεώσεις για τον Τρίκαρδο Κατοχής

Ξεκίνημα με επτά ανανεώσεις για την ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής, με τους ανθρώπους του συλλόγου να προβαίνουν άμεσα σε ανανέωση της συνεργασίας τους με επτά ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα, οι Χάρης Ντόριζας, Παναγιώτης Κοντοπάνος, Κωνσταντίνος Καλέτζος, Γιώργος Τρικαλινός, Χρήστος Ματσίγκας, Λευτέρης Ρόμπολας, και Γεράσιμος Τσάμης θα ενισχύσουν και την νέα χρονιά την προσπάθεια της ομάδας της Κατοχής στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγοριας.

Πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι όπως και τα προηγούμενα χρονιά η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών από τα τμήμα υποδομής, που θα συνοδευτεί από μια καλή πορεία σε πρωτάθλημα και το κύπελλο.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr