Φτωχότερη η οικογένεια της ΑΕ Μεσολογγίου

Η οικογένεια της ΑΕ Μεσολογγίου είναι από εχθές το βράδυ φτωχότερη, καθώς θρηνεί για την απώλεια ενός υπέροχου ανθρώπου, που κόσμησε με την παρουσία του τα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας, του Γρηγόρη Σταθέλου.

Ένας άνθρωπος καλοσυνάτος, με πλούσια καρδιά και ιδιαίτερο χιούμορ, αγαπητός από όλους στην τοπική μας κοινωνία. Ο γνωστός μας "Μπιμπελός" χαιρέτησε απότομα τα εγκόσμια και ταξίδεψε σ΄ άλλες γειτονιές. Θα μας λείψουν οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις, οι παράξενες κοσμοθεωρίες του, οι περίπλοκες συζητήσεις, οι γκριμάτσες του. Αθλητής στίβου στα νιάτα του στους δρόμους αντοχής, συνέχισε την αθλητική του καριέρα στα τοπικά ποδοσφαιρικά γήπεδα, φορώντας για πολλά χρόνια τη φανέλα του Ευήνου.

Στο Ευηνοχώρι λατρεύτηκε για τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων και αργότερα, στα μέσα της δεκαετίας του ΄70, πήρε μεταγραφή στην ιστορική ΑΕΜ, ακολουθώντας τα βήματα του μεγάλου του αδερφού Γιάννη Σταθέλου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες Γρηγόρη...

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr