ΠΝΟΗ: Συμμετοχή για την Κάτια Διαμαντοπούλου στον 42ο Μαραθώνιο της Αθήνας

42ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ο Αυθεντικός

Ζήσαμε τη μαγεία του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας… μια εμπειρία ζωής! Μοναδικές στιγμές, γεμάτες ενέργεια, συγκίνηση και υπερηφάνεια!

Η διοργάνωση κάθε χρόνο ξεπερνά τον εαυτό της και νιώθει κανείς περήφανος ως αθλητής και ως θεατής που είναι Έλληνας και είναι μέρος ενός αγώνα που τιμά την ιστορία, τις ρίζες και το διαχρονικό πνεύμα του τόπου μας!

Η ΠΝΟΗ δίνει κάθε χρόνο το παρόν στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας που φέτος έλαβαν μέρος σε όλες τις αποστάσεις (5χλμ-10χλμ-42.195) συνολικά 72.000 δρομείς από κάθε γωνιά του κόσμου!

Χιλιάδες βήματα ενώθηκαν σε έναν κοινό ρυθμό, αυτόν της χαράς, της ευεξίας και της ανθρώπινης δύναμης!

Μουσικά σχήματα πλαισίωναν τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, δίνοντας παλμό σε κάθε βήμα!

Παρατηρώντας κανείς τη δρομική κοινότητα, δεν μπορεί παρά να διαπιστώσει ότι, πρόκειται για ανθρώπους με ζωτικότητα, ψυχική ισορροπία και θετική ενέργεια!

Η άσκηση είναι το φυσικό ελιξίριο της ψυχής, ένας αληθινός σύμμαχος της υγείας και της εσωτερικής γαλήνης, που δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε «πρωταθλητές» και «ερασιτέχνες».

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας, το σώμα πλημμυρίζει από ενδορφίνες, [τις λεγόμενες ορμόνες της ευτυχίας] και το βλέπεις ξεκάθαρα στα χαμόγελα, στα βλέμματα και στις αγκαλιές των δρομέων, που μετατρέπουν την κούραση σε χαρά και την προσπάθεια σε φως!

Συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου για τη συμμετοχή της στα 5000μ, με χρόνο 28.38!

Ραντεβού του χρόνου, ξανά στην εκκίνηση, με την ίδια φλόγα, το ίδιο πάθος και έμπνευση!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr