Φλαμίνγκο Μεσολογγίου: Η Νάντια Σούζα κλήθηκε για προπονήσεις με την Εθνική Κορασίδων

Η Νάντια Σούζα η οποία φέτος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Φλαμίνγκο Μεσολογγίου κλήθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας των Κορασίδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα προκορασιδων σέ διεθνές τουρνουά στην Μολδαβία.

Στις κλήσεις τής ομοσπονδιακής προπονήτριας , Ανθούλας Σαββίδου είναι και οι δύο πρώην παίκτριες τής ομάδας μας, Ιόλη Σταυροπούλου (ΠΑΟΚ) και Μαρία Βασιλείου (Βόλος 2004).

Αναλυτικά η ενημέρωση

Ακόμα μία παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Φλαμίνγκο Μεσολογγίου κλήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής. Η ομάδα μας συγχαίρει την Ναυπακτιωτισσα παίκτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr