Δημιουργία τμήματος Καγιάκ Αμέα και έναρξη Σχολής Ιστιοπλοΐας Α/Θ από το Ν.Ο.Μεσολογγίου

Στα άμεσα σχέδια του Ν.Ο.Μεσολογγίου  είναι  η δημιουργία  τμήματος Paracanoe.

Σε συνεργασία με την  Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.Ο.Μ.ΑμεΑ), θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσους συνάνθρωπους μας με ειδικές ικανότητες θέλουν να ασχοληθούν με το συναρπαστικό άθλημα του Paracanoe.

Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον! Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου για το σκοπό αυτό, διαθέτει  τα τουριστικά του καγιάκ και όλο τον σχετικό εξοπλισμό του (ειδικά καθίσματα, κουπιά , σωσίβια ).

Πληρ. 2631026970, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι τα μαθήματα της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 31 Οκτωβρίου. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας.                         

Πληρ. 2631026970, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr