Με το αριστερό τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Σε ένα παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες ήταν αρκετά κοντά σε όλο τον αγώνα, κάτι το οποίο μαρτυράει και η διακύμανση του σκορ, η ομάδα μας προσπάθησε να κάνει την πρώτη της νίκη, αλλά εύκολα λάθη σε κρίσιμα σημεία στοίχησαν την νίκη. Το μεσημέρι του Σαββάτου έχασαν στην Άρτα από την τοπική Φιλία με 3-1.

 

Μουδιασμένο ξεκίνημα και από τις δυο ομάδες στην αρχή του αγώνα και οι δυο ομάδες θα συμβαδίζουν στο σκορ. Ξεκίνημα με αρκετά λάθη, λόγω του άγχους της πρεμιέρας και της έλλειψης παιχνιδιών. Μικρό προβάδισμα για την ομάδα της Άρτας στα μισά του σετ. Η ομάδα μας θα κάνει την επιστροφή, αλλά λάθος επιλογές στα κρίσιμα σημεία θα μας στερήσουν το πρώτο σετ με 26-28.

Επηρεασμένες από τον τρόπο που χάθηκε το πρώτο σετ, οι αθλήτριες μας θα ξεκινήσουν άσχημα το δεύτερο σετ και με αρκετά λάθη, μη διατηρώντας τη τακτική τους θα βρεθούν πίσω στο σκορ με 19-11. Στο σημείο εκείνο με πίεση στο σέρβις θα ανεβάσουν την απόδοση τους, θα περάσουν μπροστά στο σκορ, θα έχουν την ευκαιρία να κλέψουν το σετ, λάθος επιλογές σε κρίσιμα σημεία θα κοστίσουν και το δεύτερο σετ με 25-27.

Η ομάδα μας θα αλλάξει τη διάταξη της στο τρίτο σετ, προσπαθώντας να ανεβάσει την απόδοση της. Θα βρει το ρυθμό της στο σετ αυτό και από την αρχή θα πάρει το προβάδισμα, το οποίο θα διατηρήσει σε όλη τη διάρκεια. Με διαφορά ασφαλείας σε όλο το σετ και δείχνοντας κάποιες από τις δυνατότητες της θα κερδίσει το σετ με 25-21 και θα κάνει το 1-2.

Η ομάδα μας θα μείνει στο τρίτο σετ και θα ξεκινήσει αγνώριστη το τέταρτο. Προβάδισμα πάλι για την ομάδα της Άρτας με πίεση στο σέρβις, θα ξεφύγει στο σκορ. Η ομάδα μας πάλι θα βγάλει αντίδραση και θα επιστρέψει και σε αυτό το σετ, το οποίο θα κριθεί στους τελευταίους πόντους. Επιπολαιότητα και σε αυτό το σετ και θα έχουμε το 23-25 και το τελικό 1-3.

Καλύτερη η ομάδα της Άρτας έφτασε δίκαια στη νίκη, καθώς ήταν πιο ψύχραιμη από εμάς στα κρίσιμα σημεία. Ένα καλό μάθημα για τα κορίτσια μας το παιχνίδι αυτό, καθώς θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους στα επόμενα παιχνίδια για να είναι ανταγωνιστικές στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Κρατάμε από τον αγώνα αυτό μόνο την αντίδραση μας όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας τη Κυριακή στις 14:00 με το Γ.Σ. Άρτας στο κλειστό του Μεσολογγίου το οποίο θα είναι και το πρώτο εντός έδρας για τη φετινή χρονιά.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: (Σακκαρέλης Παντελής-Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Παπανίκου Αρετή, Σταμουλακάτου Έφη, Τζώρτζη Δήμητρα, Καστανά Αναστασία, Αβτζή Υακίνθη, Λάζαρη Ξένια, Μπαούρδα Νικολέτα, Αναστασία Τσαμίγκου, Αριάδνη Κούκη, Δέσποινα Σαμψώνα, Κλαδάκη Άννα Μαρία.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η Αγωνιστική

ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ - ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (3-1)

ΑΣ ΕΛΠΙΔΑ - ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (3-0)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (3-0)

ΑΣ ΒΟΛΙΣ - ΓΣ ΑΡΤΑΣ (3-0)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΣ ΒΟΛΙΣ 3

2.ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ 3

3.ΑΣ ΕΛΠΙΔΑ 3

4.ΑΟ ΦΙΛΙΑ 3

5.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0

6.ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 0

7.ΦΕΙ 0

8.ΓΣ ΑΡΤΑΣ 0

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr