Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το "AHEPA CUP 2017" Beach volleyball tournament

Καλύτερο από κάθε άλλη φορά και με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Volley “AHEPA CUP 2017”, την Κυριακή 16 Ιουλίου, παρά τις αντίξοες συνθήκες της ξαφνικής και πρωτοφανούς για την εποχή κακοκαιρίας στον τελικό. Η όμορφη διοργάνωση από τo τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto1571” ήταν υπό την αιγίδα της ΓΓΑ με συνδιοργανωτές την AHEPA Ελλάδος, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Ναυπακτίας και τον αθλητικό σύλλογο “Ομόνοια” Ναυπάκτου. Μάλιστα το τουρνουά σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτητών Πελοποννήσου αποτέλεσε εκπαιδευτικό “εργαστήριο” για απόκτηση εμπειρίας σε αρχάριους διαιτητές beach Volley, που τέλειωσαν τη σχολή διαιτησίας μόλις τον περασμένο μήνα.

Συνολικά συμμετείχαν 27 ομάδες (54 αθλητές), αποτελούμενες υποχρεωτικά από ένα αγόρι και ένα κορίτσι (μικτές). Την έκπληξη φέτος έκανε η διεθνής συμμετοχή ομάδας από τη Σουηδία, με τους Lykogianni-Vretblad να αποκλείονται στα προκριματικά παρά την αξιόλογη παρουσία τους.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Παρασκευή 14 Ιουλίου με τη νοκ – αουτ προκριματική φάση, από όπου προέκυψαν τα ζευγάρια των αθλητών, που συμπλήρωσαν το τελικό ταμπλό των 16 καλύτερων ομάδων. Το Σάββατο “έπεσαν” στην άμμο και οι πιο έμπειρες ομάδες, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ποιότητα των παιχνιδιών. Ο καλός καιρός βοήθησε τους αθλητές να αποδώσουν σε υψηλά στάνταρ και να προσφέρουν υψηλού επιπέδου θέαμα σε όλα τα παιχνίδια του κυρίως ταμπλό. Χαρακτηριστικό μάλιστα του ανταγωνισμού ήταν ότι σχεδόν τα μισά παιχνίδια οδηγήθηκαν σε tie break. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η εταιρεία αναψυκτικών “ΛΟΥΞ” είχε φροντίσει οι αθλητές να δροσίζονται με την ευγενική χορηγία της σε προϊόντα τσαγιού “Plus&light”.

Η τελική φάση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουλίου, με την απειλή της θεομηνίας “Μέδουσα”. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με χορευτικά από τις “ThunderGirls” της Χριστίνας Καλτσά και πολύ μουσική από την ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου που φρόντιζε τον ήχο. Κεραυνούς και αστραπές όμως είχε και ο καιρός με την έναρξη του αγώνα να συνοδεύεται από βροχή, περιορίζοντας τη διασκέδαση στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι αθλητές πάντως δεν πτοήθηκαν καθόλου από τον καιρό όπως και η πλειοψηφία των θεατών, που επιστράτευσαν καλοκαιριάτικα τις...ομπρέλες τους. Στα καθαρά αγωνιστικά του τελικού οι Δουραμάνη- Δασκαλόπουλος Α. αντιστάθηκαν σθεναρά ειδικά στο πρώτο σετ, τελικά όμως οι Βομβύλα -Ντόντης μπόρεσαν να αντέξουν την πίεση και επικράτησαν με 2-0 σετ, κατακτώντας την πρωτιά. Αν και η προγραμματισμένη live-streaming μετάδοση λόγω της κακοκαιρίας δεν μπόρεσε να επιτευχθεί, μπορεί κανείς να δει σε μαγνητοσκόπηση το μεγάλο τελικό πατώντας το σύνδεσμο ΕΔΩ

Η διοργάνωση έληξε υπό βροχή με τις απονομές που έκαναν: ο Ύπατος Κυβερνήτης AHEPA Ευρώπης κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ Τάκης Λουκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Ιωάννης Σύψας και ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Ναυπάκτου και αντιδήμαρχος κ Αντώνης Φράγκος.

Ευγενικοί Χορηγοί ήταν οι: Αναψυκτικά «ΛΟΥΞ» Πατρών (Αργυρός χορηγός), «Παπαδοπούλειο – Οίκος Φιλοξενίας Α.Ε.», “AVANCE Rent a Car”, “Go Nafpaktia” , “Café ΟΝΑΡ”και “Ιωάννου Δημήτρης Sound & Video”.

Η AHEPA ανανέωσε το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2018.

Και του χρόνου!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr