''Εδεσε'' Δελέγκο.. ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τον Απόλλων Πάτρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Διοίκηση του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Δελέγκο Κωσταντίνο για τα επόμενα δύο χρόνια και την έναρξη του σχεδιασμού της ομάδας μας, για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ήρεμο κλίμα έγινε η Γ.Σ. στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα με την παρουσία των Μ.Μ.Ε. Ομόφωνα εγκρίθηκαν ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός της περιόδου 2018-2019, ενώ έγινε γνωστό, ότι ο προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν (2019-2020) θα είναι ελαφρά πιο αυξημένος, ώστε να διευθετηθούν περαιτέρω οικονομικές υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη.

Σε όλα τα τμήματα που είναι βιώσιμα, θα συνεχιστεί απερίσπαστα η λειτουργία τους, ενώ όσα δεν είναι, το Δ.Σ. θα προσπαθήσει να βρει την βέλτιστη λύση.

Στόχος της διοίκησης για το φετινό ρόστερ της Ανδρικής ομάδας, είναι να παραμείνει ο φετινός κορμός, να εμπλουτιστεί όσο είναι εφικτό με πατρινούς αθλητές και να έχει σαφέστατα καλύτερη πορεία από την φετινή.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr