Α2 Ανδρών: Αποχώρηση Σπύρου Σαμόλη στον Κόροϊβο Αμαλιάδας

Ο Σπύρος Σαμόλης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Κόροιβου, παρά το γεγονός ότι ήταν αυτός που κατάφερε να επαναφέρει την ψυχολογία της ομάδας της Αμαλιάδας, και με μεγάλες νίκες να την κρατήσει στην κατηγορία.

Μέσω επιστολής του ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον κόσμο του Κόροιβου, και πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, ενώ και ο σύλλογος της Αμαλιάδας ψάχνει το νέο του προπονητή.

Αναλυτικά έγραψε : «Τέσσερις  μήνες έχουν περάσει, από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κόροιβου Αμαλιάδας. Ανέλαβα ένα δύσκολο έργο, όχι μόνο αγωνιστικό, να εκπροσωπήσω από τη θέση του προπονητή μια ομάδα ενός ολοκλήρου νομού, μιας πόλης που έζησε 4 χρόνια στην Α1.

Με δύσκολο πρόγραμμα, ψυχολογία σε χαμηλά επίπεδα, κάναμε υπερβάσεις, καταφέραμε να σωθούμε, κερδίζοντας μεγάλους αντιπάλους εντός και εκτός έδρας, αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ.

Ήρθε δυστυχώς η ώρα να αποχαιρετήσω την οικογένεια του Κοροίβου, που με υποδέχτηκε, φιλοξένησε και με έκανε να νιώσω άνετα, λες και ήμουν χρόνια στην ομάδα. Η πρόταση ανανέωσης ήταν τιμητική, αλλά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν θα μπορέσω να την αποδεχτώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, Σάκη Κάτζο, Χρήστο Λαγό, Γιάννη Τράπαλη και Άγγελο Αθανασόπουλο για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους την περσινή χρόνια,σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ομάδας. Το staff της ομάδας, Φοίβο Κωστή που ήταν ο συνεργάτης μου, το γυμναστή Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, το φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Συρμόπουλο και τους γιατρούς μας και τον ”φροντιστή” Άρη Βλαχοχριστόπουλο για τη συνεργασία και την βοήθεια τους όχι μόνο μέσα στο γήπεδο.

 Τους παίκτες μας, που με τον ιδρώτα ,την προσπάθεια, και τη στήριξη τους καταφέραμε το στόχο, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν. Τελειώνοντας να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της Αμαλιάδας, για τα καλά του λόγια, για την ένθερμη υποστήριξη τους καθημερινά και στους αγώνες.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη, Σπυρος Σαμόλης»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Α.Σ.Α. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το προπονητή Σπύρο Σαμόλη. Τον ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία που είχαμε και για την πολύτιμη συμβολή του στην σωτηρία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και κάθε ευτυχία στην επαγγελματική και οικογενειακή του ζωή.

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr