Με το δεξί οι Λέοντες..

Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Ευτυχώς για την ομάδα μας το δικαιολογημένο άγχος της έναρξης του πρωταθλήματος κράτησε μόνο ένα δεκάλεπτο αφού στη συνέχεια επικράτησε κατά κράτος της έμπειρης ομάδας της Ναυπάκτου με σκορ 75-47.

Με όπλο την συμπαγή και την καλοδουλεμένη άμυνα στραγγάλισε κάθε εναλλακτική επιλογή των φιλοξενούμενων ενώ ο πλουραλισμός και η ευστοχία στην επίθεση ήταν ικανή συνθήκη ώστε οι Λέοντες να επικρατήσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πας Ναυπάκτου, έχοντας και μία σοβαρή απουσία, αποτελεί μία από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας με πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια και σίγουρα η διαφορά του σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητα των ομάδων.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την παρουσία τους αλλά και θερμές ευχαριστίες στον κόσμο που παραβρέθηκε στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή 28 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 για τον αγώνα μεταξύ της ομάδας του ΓΣ Χαρίλαου Τρικούπη ( Β ) και του τυπικά φιλοξενούμενου Α.Σ. ΛΕΩΝ.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr