Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Χαρίλαος Τρικούπης» για την άνοδο της ομάδας στη Basket League

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η :

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ, Νιώθει την ανάγκη να εξωτερικεύσει, αρχικά γραπτώς, το πλήθος συναισθημάτων που μας περικλείει αυτές τις ώρες.

Η ομάδα μας, το καμάρι της πόλης, η ομάδα - ΣΥΜΒΟΛΟ ολόκληρου του Νομού, ο Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ στέφθηκε Πρωταθλητής της Α2, και προβιβάζεται στη κορυφαία κατηγορία της χώρας, τη Basket League. (A1)

Σε αυτή την όμορφη φετινή πορεία, υπήρξαν μεγάλοι πρωταγωνιστές αλλά και αφανείς ήρωες. Υπήρξαν άνθρωποι που κατέθεσαν χρήμα, χρόνο, υλικά αγαθά, αλλά πάνω απ' όλα κατέθεσαν αγάπη, μεράκι, ψυχή και... ΠΙΣΤΗ. Πίστη στ' όνειρο. Αυτό είναι το κλειδί για οτιδήποτε στοχεύουμε στη ζωή μας. Είτε πρόκειται για αθλητισμό, είτε για επάγγελμα είτε για οτιδήποτε άλλο. Η βαθειά και απόλυτη πίστη στις δυνάμεις μας.

Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ, το πίστεψε.

Το πίστεψε από τη πρώτη στιγμή, από τις 10 Αυγούστου, από το πρώτο πάτημα στο παρκέ όταν οι αθλητές κατάπιναν αμέτρητα χιλιόμετρα για να είναι έτοιμοι όταν πρέπει.

Συγχαρητήρια θερμά, στη Διοίκηση, στη Πρόεδρο της ομάδας, κ. Βασιλική Μπελέκου αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον απλό φίλαθλο, τον Μεσολογγίτη, τον... έναν από εμάς που στάθηκε και στήριξε. Ευχαριστούμε για όλα !

* Συνεχίζουμε Μαζί...

«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ»

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr