Με οδηγό τον αρχηγό του υπέταξε το Πευκοχώρι ο Χαρίλαος Τρικούπης

Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης - Α.Σ Ευρώπη ´87 Πευκοχωρίου 71-56

Με οδηγό και μπροστάρη τον αρχηγό της Ντίνο Σταυρόπουλο που σημείωσε 19 πόντους στο παιχνίδι ο Χαρίλαος Τρικούπης κατάφερε την Κυριακή το απόγευμα να φτάσει σε μια μεγάλη και σημαντική νίκη για την συνεχεια  με 71-56 επι του Πευκοχωρίου.

Παρά τα τεραστία αγωνιστικά προβλήματα λόγω των πολλών τραυματισμών οι παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη έκαναν κατάθεση ψυχής στο σημερινό παιχνίδι, ανταμείβοντας το φίλαθλο κοινό που γέμισε για ακόμα ένα παιχνίδι το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Καλό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο δεκάλεπτο με την ομάδα του Πευκοχωρίου να έχει ένα μικρό προβάδισμα τριών πόντων στο τέλος 14-17. Στο ίδιο μοτίβο και η αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου με τους φιλοξενούμενους 7:11΄ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου να παίρνουν μια διάφορα 7 πόντων (15-22).

Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι θα αφυπνιστούν και με επιμέρους σκορ 7-0 (5:32΄) θα ισοφαρίσουν σε 22-22. Η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή για την ομάδα του Χαρίλαου που θα πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια με σκορ 40-32.

Νωθρό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο από την ομάδα του Μεσολογγίου με τους φιλοξενούμενους  με επιμέρους σκορ 0-8 (7:39΄) πριν την ολοκλήρωση του δεκαλέπτου θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια 40-40. Σε εκείνο το σημείο ο Βουρνάς θα δεχθεί χτύπημα από αντίπαλο με αποτέλεσμα να σκιστεί η γλωσσά του και να χρειαστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο ώστε να του τοποθετηθούν ράμματα ( το ρεπορτάζ λέει ότι χρειάστηκε να του τοποθετηθούν  8-9 ράμματα). Παρά την κακοτυχία οι παίκτες του Τρικούπη θα βρουν τα ψυχικά αποθέματα και με ασφυκτική άμυνα και γρήγορο παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο θα προηγηθεί με 56-45 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο το καθαρό μυαλό η καλή διαχείριση του παιχνιδιού σε συνδυασμό με το πάθος που έβγαζαν στο παρκέ οι παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη έφεραν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό με τελικό σκορ 71-56.

Κατάθεση ψυχής όπως αναφέραμε και παραπάνω απ όλους του παίκτες που χρησιμοποίησε και είχε στην διάθεση του στο παιχνίδι το τεχνικό τιμ της ομάδας του Μεσολογγίου, με τον Σταυρόπουλο να σημειώνει 19 πόντους, τον Παπαδιονυσίου 12 και Ιωάννου 10.

Από τους φιλοξενούμενους ο Μουρατίδης με 26 πόντους και ο Μητσάκης με 10 ήταν αυτοί που ξεχώρισαν στο σκοράρισμα.

Διαιτητές: Σκούτας - Πολυχρόνης.

Δεκάλεπτα: 14-17, 40-32, 56-45, 71-56.

Χαρίλαος Τρικούπης (Γιάννης Δημητριάδης): Ιωάννου 10 (2), Βουρνάς 8, Παπαδιονυσίου 12 (1), Τοπουζίδης, Μουράτογλου 8, Σταυρόπουλος 19, Παπαρέγκας 3, Γεωργιάδης 9, Τσαπατώρης 2, Βαρδακαστάνης, Δημητρόπουλος.

Α.Σ Ευρώπη Πευκοχωρίου (Άγγελος Καραμανλής): Αμπατζίδης, Μητσάκης 10 (2), Λεμονάκης, Μουρατίδης 26 (4), Μαυρίδης 2, Γαρέζος, Καραϊσκάκης 4, Καραθανάσης 6 (2), Σταύρου 8, Μάρκου, Βαϊντέρλης.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr