Εκστρατεία στην Ακράτα ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του Χαρίλαου Τρικούπη

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει του αγώνα μπαράζ τη προσεχής Κυριακή στην Ακράτα κόντρα στον Τρίτωνα Αθηνών που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως το ιστορικότερο παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου, καθώς είναι πολύ πιθανό με νίκη ο Χαρίλαος Τρικούπης να αγωνίζεται στη Β´ Εθνική κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται και οι αιτήσεις συμμετοχής για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Ακράτα οργανωμένα με τα πούλμαν που έχει ναυλώσει ο σύλλογος.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης δόθηκε προθεσμία ώστε οι αιτήσεις συμμετοχής να είναι μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ. Να θυμίσουμε ότι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται καθημερινά στο κατάστημα "Κλάδης" στις ώρες λειτουργιάς των καταστημάτων.

Εκατοντάδες πάντως αναμένεται να είναι και αυτοί που θα ταξιδέψουν και μεμονωμένα με τα αυτοκίνητα τους σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν ότι οι φίλαθλοι του Χαρίλαου Τρικούπη αναμένεται να ξεπεράσουν τους 250 που θα βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου της Ακράτας ώστε να δώσουν την απαραίτητη ώθηση που θα οδηγήσει την ομάδα του Μεσολογγίου σε μια μεγάλη και ιστορική νίκη.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr