Συνεδρίαση πειθαρχικής επιτροπής την 6/2/2018

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 6/2/2018, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 και ώρα 12:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

  • Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ Αλαχούζο Μπετίνο (για τον αγώνα ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ).
  • Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ Αλαχούζο Μπετίνο (για τον αγώνα ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ).
  • Το σωματείο ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και
  • Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ Κούστα Κων.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, επιβάλει τις παρακάτω ποινές.

  1. Στο σωματείο ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 70 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ).
  2. Στο σωματείο ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στο γήπεδό του για 1 αγωνιστική και 300 ευρώ πρόστιμο και στους ποδοσφαιριστές του: ΝΤΟΒΑ ΝΙΚΟΛΑΟ (1326152) ποινή αποκλεισμού για 30 ημερολογιακές ημέρες και πρόστιμο 40 ευρώ και ΜΠΡΙΑΝΗ ΕΥΘΥΜΙΟ (1174131) ποινή αποκλεισμού για 50 ημερολογιακές ημέρες και πρόστιμο 70 ευρώ (αγώνας ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ).
  3. Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ Κοτρώτσο Ευάγγελο, ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής και πρόστιμο 20 ευρώ (αγώνας ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ).

 

        

 

                             

Τελευταια νεα

 

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr