Πέρασε από τη Μάστρου και σκαρφάλωσε στη 2η θέση το Ευηνοχώρι

Δελτίο τύπου

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα της την Κυριακή εκτός έδρας απέναντι στην Παιανία Μάστρου με σκορ 2-4. Ο αγώνας είχε πολλά γκολ, εναλλαγή του σκορ και δυνατές μονομαχίες.

Η Μάστρου προηγήθηκε στο 21' μετά από λάθος της άμυνας μας, όμως στο 28΄ ο εκπληκτικός Δημαράς ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, έκανε το 1-1 από δεξιά με σουτ, ενώ στο 31' ο ίδιος κέρδισε πέναλτι  και έγινε το 1-2. στο 45' μετά από τραγικό λάθος των αμυντικών μας ο Κουμπαρούλης ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και τα πρώτα 11΄ λεπτά ήταν αρκετά να κριθεί το ματς με το Δημαρά να σημειώνει το 2-3 στο 48' και το Μάνθο στο 56' με κεφαλιά του 2-4.

Από το Ευηνοχώρι εκτός του Δημαρά Παναγιώτη ο οποίος είχε συμμετοχή και στα 4 γκολ, ο οποίος είναι σε εξαιρετική φόρμα, διακριθέντες ήταν ο Μπαλαούρας ο οποίος ήταν το μυαλό και η ψυχή της ομάδας στο κέντρο και ο δραστήριος Μακρής Σπύρος. 

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: 

21' λάθος διώξιμο του Γερετσιάν Ι., η μπάλα καταλήγει στην περιοχή  του Ευηνοχωρίου, ο Γρίβας κάνει άστοχη έξοδο και ο Κουμπαρούλης με κεφαλιά κάνει το 1-0.

28' από δεξιά ο Δημαράς πιο γρήγορος περνά τον αντίπαλό του και με σουτ σημειώνει το 1-1.

31' και πάλι ο ταχύτατος Δημαράς αποφεύγει το Πλαστήρα και μπαίνει στην περιοχή της Μάστρου, όπου ανατρέπεται από τον Πλαστήρα και σημειώνεται πέναλτι. το εκτελεί ο Γερετσιάν Ι. και κάνει το 1-2

45' Δυνατό ελεύθερο του Γκασούκα, η μπάλα φτάνει έξω από την περιοχή του Ευηνοχωρίου, οι ανυντικοί του Ευηνοχωρίου ολιγωρούν και ο Ανωγιάνης με σουτ κάνει το 2-2. 

48' ο Δημαράς και πάλι από αριστερά εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας της Μάστρου και με σουτ κάνει το 2-3. 

56' κόρνερ από αριστερά με το Δημαρά, το εκτελεί στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Μάνθος σε καλή θέση κάνει το 2-4 με κεφαλιά 

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ: Γκασούκας, Πλεξίδας, Ζαβιτσάνος (88' Μαχαλιώτης), Ντερές, Πλαστήρας, Μεταξούλης (68' Πιέρρος), Σύρρος (74' Κογκόλης), Φυλλαδιτάκης, Μπέλλος (60' Ροδάτος), Ανωγιάνης, Κουμπαρούλης. 

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ: Γρίβας, Γερετσιάν Χ., Μακρής, Γερετσιάν Ι., Βασιλείου Γ., Μπαλαούρας, Δημαράς (88' Διαμαντόπουλος Ν.), Διαμαντόπουλος  Χ. (85' Κυρίτσης), Αθανασόπουλος (77' Μιχαλόπουλος), Βασιλείου Κ. (46' Μάνθος), Πανόπουλος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr