Πρώτη ανανέωση για το ΠΑΟ Αγρινίου ο Μάνος Κούσης

Στον ΠΑΟ Αγρινίου θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Μάνος Κούσης.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει στην ομάδα και θα την ενισχύσει στην Α΄ ΕΠΣΝΑ τη νέα χρονιά. Ο Κούσης αποκτήθηκε το Γενάρη και με τις εμφανίσεις του βοήθησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας και την άνοδο.

Η εμπειρία του τόσο στην Α΄ ΕΠΣΝΑ αλλά και στη Γ΄ Εθνική είναι μεγάλη και θα βοηθήσει τον ΠΑΟ Αγρινίου στην Α΄ Κατηγορία. Ο Κούσης αγωνίστηκε στους Νέους του Παναιτωλικού, στον Α.Ο. Ελαιοφύτου, στον Παναιτωλικό, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στον Πανλευκάδιο, στον Κεραυνό Μυρτιάς, στη Θύελλα Παραβόλας, στο Νέο Αμφίλοχο και πέρσι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος στον Όμηρο Νεοχωρίου. 

Σε δηλώσεις του στο websports.gr ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που και τη νέα χρονιά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τα χρώματα της ομάδας. Πέρσι είχαμε πολύ καλό κλίμα και είμαι βέβαιος πως το ίδιο θα υπάρχει και την επόμενη σεζόν. Περιμένω να ξεκινήσουμε, να θέσουμε τους στόχους της ομάδας και να δουλέψουμε για να τους πετύχουμε".

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr