Καθοριστικό βήμα παραμονής για Προμηθέα

 

Ακόμη μια νίκη που τον κάνει φαβορί για την παραμονή κατάφερε να πάρει ο Προμηθέας.

Αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι , ο Προμηθέας ήταν αυτός που ευτύχησε στη πρώτη του επίσκεψη στη περιοχή του Κλιάφα ο Γιαβρούτας με ωραίο σούτ και την βοήθεια του δοκαριού θα κάνει το 1-0.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να απειλήσουν χωρίς όμως επιτυχία. Στην επανάληψη  ο Προμηθέας με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάκκου θα σημειώσει δεύτερο γκολ διώχνοντας νωρίς το άγχος.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Αγγελοκάστρου θα πιέσουν όμως και θα χάσουν δύο ευκαιρίες με τον με τον Τσιμπούκα και Αριστόπουλο , όμως ο Γκασούκας σε ετοιμότητα θα επέμβει και στις δύο φάσεις.

Στο 67′ ο Ψυχογιός θα χάσει μοναδική ευκαιρία να τριπλασιάσει το σκορ  όμως θα αιφνιδιαστεί από το λάθος του Κλιάφα και δεν θα μπορέσει να τελειώσει τη φάση. Στο 77′ ο Αλμπάνης θα ζητήσει πέναλτι από τον διαιτητή του αγώνα σε μαρκάρισμα του μέσα στη περιοχή από τον Κλιάφα.

Το φιλμ του αγώνα:

3’Σέντρα του Καλοκαίρη  διώχνουν οι αμυντικοί η μπάλα στρώνεται στον Ζαλοκώστα αλλά το σούτ που θα επιχειρήσει θα το αποκρούσει ο Γκασούκας.

21′ Γκοοοολ Σούτ του Γιαβρούτα μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίκτυα.

32’Σούτ του Τσιμπούκα μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα θα περάσει ψηλά αουτ.

46′ Ωραίο πλασέ του Τσιμπούκα θα διώξει σε κόρνερ ο Γκασούκας.

50′ Σούτ του Αλμπάνη αποκρούει ο Κλιάφας  νέο σούτ του Κάκκου η μπάλα θα περάσει άουτ.

55’Ατομική προσπάθεια του Γιαβρούτα σούτ η μπάλα θα περάσει άουτ.

56’Γκοολ Εκτέλεση φάουλ έξω και  δεξιά από την μεγάλη περιοχή από τον Κάκκο η μπάλα θα πάρει μια περίεργη τροχιά και καταλήγει στα δίκτυα.

60′ Ο Ρουσογιάννης θα αλλάξει ωραία τη μπάλα με τον Τσιμπούκα όμως ο δεύτερος θα πιάσει ένα αδύναμο πλασέ που εύκολα θα εξουδετερώσει ο Γκασούκας.

63’Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αριστόπουλου αποκρούει ο Γκασούκας.

67’Ο Κάκκος θα κάνει ωραίο γέμισμα ο Κλιάφας θα χάσει τη μπάλα όμως ο Ψυχογιός όμως μόνος του εστία θα αιφνιδιαστεί και δεν θα τελειώσει τη φάση.

77′ Ο Αλμπάνης ζητά πέναλτι ύστερα από μαρκάρισμα του Κλιάφα μέσα στη περιοχή.

Προμηθέας: Γκασούκας, Κυρίτσης Γρ. (77’Μυλωνάς Χαρ), Μπαλαμπάνης, Δημητρόπουλος (38’λ.τ. Γεωργίου), Καζανάς, Ταμπάκης, Ψυχογιός (75’Καλαβριζιώτης), Μυλωνάς Χρ., Κάκκος, Γιαβρούτας, Αλμπάνης.

Αχελώος Αγγελοκάστρου: Κλιάφας, Μπούρος, Τζαμαλής, Ρόκκος, Ξανθόπουλος, Τσιμπούκας, Ζαλοκώστας(38’λ.τ.Σαγάνας),Βαγενάς, Αριστόπουλος, Καλοκαίρης (46’Ρουσογιάννης), Μήτσος.

www.nafpaktianews.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr