Μείον δυο ποδοσφαιριστές στην πρεμιέρα ο Αλικυρναϊκος

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η προετοιμασία της νεοφώτιστης ομάδας στην Α κατηγορίας του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά ενόψει του αυριανής πρεμιέρας με την ομάδα του Α.Ο Χάλκειας.

Δυο σημαντικά προβλήματα είναι αυτά που προβληματίζουν τον νεαρό τεχνικό της ομάδας Σταμάτη Σαρρή που δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι τον τραυματία Τσαλαφούτα και τον τιμωρημένο Παχή.

Στον αντίποδα κανονικά μέρος στις τελευταίες προπονήσεις πήραν οι Σούλας και Γαβρίνας, με τον πρώτο να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που είχε αποκομίσει από το φιλικό παιχνίδι με τον Όμηρο, και τον δεύτερο με την βοήθεια ειδικού γιλέκου να παίρνει μέρος στις δυο τελευταίες προπονήσεις χωρίς να έχει κάποια ενόχληση.

Το αυριανό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αντιρρίου, που είναι και φέτος η έδρα της ομάδας του ΑΟ Χάλκειας, και θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr