Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά Ετήσιος Χορός 2016 (Βίντεο)

Παρουσία εκατοντάδων φίλων της ομάδας του Αλικυρναϊκού, του Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Καραπάνου, του προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαχρήστου, και μελών του δημοτικού και της ένωσης συμβουλίων, καθώς και πλειάδας ανθρώπων του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου 2016 σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κέντρο «ΑΛΙΚΥΡΝΑ», ο Ετήσιος Χορός της ομάδας του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Τσιλιγιάννης Φώτης , εν συνεχεία ακολούθησαν βραβεύσεις προς τους υποστηριχτές – χορηγούς της φετινής χρονιάς της ομάδας, ενώ βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο οι πρώην πρόεδροι της ομάδας κ.κ Τσώλος Γεώργιος και Φονταλής Γεώργιος, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας κ. Καρακώστας Βαγγέλης.

Εν συνεχεία την σκυτάλη πήρε η ορχήστρα με την Γιαννακά Μαρία και τον Κωστούλα Βασίλη στο τραγούδι, τον Καρακώστα Δημήτρη στο κλαρίνο και τον Μπέκο Κώστα στα πλήκτρα με Λαϊκοδημοτικό πρόγραμμα εκτόξευσαν την διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

 

Επιμέλεια: ΜιχάληςΔημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr