Ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου από τον ΑΟ Λυγιάς (Φωτο)

 

Πολύ κακή εμφάνιση για τον Αστέρα Μεσολογγίου που δίκαια συνοδεύτηκε από την ήττα που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις  με 0-1 από την ομάδα του ΑΟ Λυγιάς.

Χωρίς φρεσκάδα και εγκλωβισμένος στο χώρο του κέντρου ο Αστέρας, με πάρα πολλά λάθη στην άμυνα και ελάχιστες ευκαιρίες στην επίθεση, δεν κατάφερε να αποζημιώσει τους πάρα πολλούς, για τα δεδομένα της κατηγορίας, φιλάθλους που βρέθηκαν στο ενωσιακό στάδιο την Κυριακή το απόγευμα.

Οι αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών (Παπασπύρου, Μπότας, Μπούλης) δεν μπορούν να αποτελούν σε καμιά περίπτωση δικαιολογία για την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα. 

Η ομάδα του ΑΟ Λυγιάς είχε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 22' όταν ο Κοτσέτσος θα βρει με πάσα τον Γεωργόπουλο και αυτός με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα 0-1, στο 28' οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Γεωργόπουλος θα κάνει την σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Κοτσέτσου με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Εκτενή στιγμιότυπα του αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι του Αστέρα Μεσολογγίου στο Youtube.  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ντζιβανάκης Γιάννης): Σταθάτος, Κοίνης, Σχώρης, Σακκαρέλης, Φονταλής (Κάτσινας), Μωραίτης (Πασπαλιάρης), Μιχαλόπουλος (Γαντζούδης), Σύρρος (Χριστοδουλάτος), Γρηγοράκης, Ρούσσης, Καλύβας.

ΑΟ Λυγιας: (Φώτης Δημητρόπουλος) Κανέλλος, Χασανάι, Βασιλόπουλος, Βεϊζάι, Σανιδας, Ζαμπάρας, Αποστολόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κατσικάς, Δημητρόπουλος, Κοτσέτσος.

Πηγή: asterasmesol.blogspot.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr