Νίκη πρωτιάς και πλεονεκτήματος για τον Α.Ο. Αγρινίου

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας ο Α.Ο. Αγρινίου κέρδισε με 1 - 0 τον Κεραυνό Γαβαλούς και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, που του δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ.

Πλέον η ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου σε δύο αγώνες με τον Κεραυνό ψάχνει μια νίκη ή δύο ισοπαλίες για να πάρει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ, ενώ η ομάδα της Γαβαλούς θέλει τέσσερις βαθμούς για να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι στο 22΄ σε μαρκάρισμα πάνω στο Φραγκούλη, όμως το 0 - 0 παρέμεινε. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε παιχνίδι κέντρου και στο 67΄ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καλτσή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Α.Ο.Α. είχε δοκάρι στο 73΄ σε εκτέλεση φάουλ του Φραγκούλη, ο Μπούρος είχε μια καλή στιγμή με σουτ στο 85΄ που έδιωξε ο Καρατζένης και στο 90΄ σε φάση διαρκείας ο Κούσης σκόραρε κάνοντας το 1 - 0 με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ Ατομική προσπάθεια του Κούση που μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει, με τον Καρατζένη να αποκρούει.

7΄ Ο Πελεκάνος κάνει ατομική προσπάθεια και σουτάρει άουτ.

17΄ Σουτ του Κόκκαλη αποκρούει ο Βασιλόπουλος.

21΄ Σέντρα σουτ του Χρήστου Χ. Γκουρνέλου από δεξιά η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.

22΄ Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στο Φραγκούλη από τον Καλτσή.

36΄ Γυριστό σουτ του Μακρή η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

42΄ Σέντρα του Κούση από δεξιά ο Μακρής στο δεύτερο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά που φεύγει άουτ.

67΄ Οι φιλοξενούμενοι μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καλτσή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

73΄ Εκτέλεση φάουλ του Φραγκούλη η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

85΄ Φαλτσαριστό σουτ του Μπούρου από δεξιά έδιωξε σε κόρνερ ο Καρατζένης.

90΄ Γκολ. Πάσα του Παπαδήμα στο Λιούλιο που κάνει το σουτ με τον Καρατζένη να διώχνει, η μπάλα φτάνει ξανά στο Λιούλιο που πλασάρει στο αριστερό δοκάρι και ο Κούσης από κοντά σκοράρει κάνοντας το 1 - 0 με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος): Βασιλόπουλος, Παπαβασιλείου, Μακρής (57΄ Λιούλιος), Φραγκούλης (93΄ Ρεντζέπης), Γκουρνέλος Χ.Χ., Νταραντούμης (69΄ Τσιμπούκας), Μπούρος, Σταμάτης, Γκουρνέλος Χ.Σ., Κούσης, Κοκώνης (83΄ Παπαδήμας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ (Τάσος Σπαής): Καρατζένης, Μπούκαρης Χ., Κόκκαλης, Μακραδήμας, Καλτσής, Θώδης, Πελεκάνος, Κουτσής (86΄ Κερασίδης), Μπούκαρης Π., Κανούρης (53΄ Ζαπαντιώτης), Τασούλης.

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr