Επί τάπητος η προστασία του γηπέδου Αιτωλικού

Τα προβλήματα βανδαλισμών, αλλά και οι συναθροίσεις που εξακολουθούν να λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο Αιτωλικού απασχόλησαν την επίσκεψη εργασίας του δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου  το μεσημέρι του Σαββάτου.

Παρόντος του αστυνομικού διευθυντή Αιτωλίας Γ. Νταλαχάνη, της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αιτωλικού Κ. Μαντζή, του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γ. Σωτηρακόπουλου και φυσικά ανθρώπων της διοίκησης του «Άρη Αιτωλικού» έγινε ενδελεχής συζήτηση για τους τρόπους αντιμετώπισης των καταστροφών και της «θωράκισης» του γηπέδου από τις συνεχείς ζημιές.

Ακόμη περισσότερο λόγω του φόβου για την εξάπλωση του κορωνοϊού πρέπει να σταματήσουν οι κάθε είδους συναθροίσεις στο χώρο κυρίως από Ρομά που κατοικούν στην γύρω περιοχή.

Απόφαση της δημοτικής αρχής είναι η άμεση προστασία του γηπέδου με την τοποθέτηση συρματοπλεγμάτων, συναγερμού και καμερών στο χώρο. Παράλληλα η Αστυνομία θα εντείνει τις περιπολίες και θα επεμβαίνει άμεσα σε περίπτωση που γίνονται αντιληπτές συναθροίσεις κ.λπ.

Από την δημοτική αρχή εξετάζονται και άλλα μέτρα ενώ ο Κώστας Λύρος ενημέρωσε τους παρισταμένους ότι τις επόμενες ημέρες θα προκηρυχθεί και το έργο αντικατάστασης του τάπητα του γηπέδου Αιτωλικού, προϋπολογισμού 328.000 ευρώ που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Leader.

«Είμαστε εδώ σήμερα για να δηλώσουμε προς όσους δεν σέβονται τον χώρο ότι ως δήμος θα προσπαθήσουμε για την προστασία του. Αυτό το αποδεικνύει και η εδώ παρουσία του αστυνομικού διευθυντή κ. Νταλαχάνη αλλά και οι αποτρεπτικές ενέργειες για βανδαλισμούς στις οποίες θα προχωρήσουμε άμεσα. Τονίζω σε όλους ότι ο χώρος δεν προσφέρεται για δημόσιες συναθροίσεις, ειδικά τούτη την περίοδο που η χώρα απειλείται από τον κορωνοϊό, και τέτοια φαινόμενα θα αντιμετωπίζονται αναλόγως», δήλωσε ο Κώστας Λύρος.  

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr