Σήμερα το 1ο τουρνουά «Παντελής Χαλαζιάς» Μην λείψει κανείς!!!


 

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της, τιμά σήμερα την μνήμη ενός ανθρώπου που άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα και έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας.

Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, Παντελή Χαλαζιά

Ο Παντελής Χαλαζιάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε το Μεσολόγγι. Το πάθος του για το ποδόσφαιρο, τον έκανε να ασχοληθεί με την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Στα χέρια του η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ άλλαξε επίπεδο και έζησε ίσως την πιο λαμπρή περίοδο της ιστορίας της, φτάνοντας στο παρά ένα από την άνοδο στην Α' κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων έπειτα από 15 χρόνια. Ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη εποχή και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη φίλων και αντιπάλων για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο την υπηρέτησε. Δεν πρόλαβε να εκπληρώσει το όραμα του για μια μεγάλη ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, κάτι που έφερε και την διάλυση της λίγους μήνες μετά.

Έφυγε από τη ζωή στις 12 Μαΐου του 2008, στα 39 του μόλις χρόνια, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ένας σωστός οικογενειάρχης και ένας Άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξης. Με το χαμόγελο και τον καλό λόγο, άφησε μεγάλο κενό σε όλη την κοινωνία του Μεσολογγίου.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΡΑΜΑ...Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Μην λείψει κανείς!!! 5.30 στο Ενωσιακό!!

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr