Με νίκη έκλεισε τη Χρονιά η Αναγέννηση Μεσολογγίου

Φωτο αρχείου

ΑΕ Αγίου Δημητρίου - Αναγέννηση Μεσολογγίου 1-2

Με νίκη 2-1 ολοκλήρωσε την χρονιά η Αναγέννηση Μεσολογγίου, που για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας το μεσημέρι της Κυριακής φιλοξενήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου από την ΑΕ Αγίου Δημητρίου.

Το φιλμ του αγώνα:

2΄εκτελεση φάουλ του Μακρή, αδύναμη κεφαλιά Κατσάνου στα χέρια του Μπαλωμένου.

4΄σέντρα του Ρήγα στην περιοχή, λάθος κοντρόλ από τον Χαμοσφακίδη, μαζεύει ο Μπαλωμένος.

7΄φαουλ με τον Μακρή για την Αναγέννηση, γυριστή κεφαλιά του Κατσαβού, με τον Σαρρή Λ να υποπίπτει σε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα.

12΄Χαμοσφακίδης και Κατσαβός θα αλλάξουν την μπάλα με τον τελευταίο να κάνει την πάσα στον Καλύβα σουτ με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ.

17΄λαθος της άμυνας των γηπεδούχων με τον Χαμοσφακίδη να αφήνει την μπάλα στον επερχόμενο Κατσαβό, το πλασέ του οποίου θα περάσει άουτ.

18΄σουτ του Μακρή με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό, αλλά τον Μπαλωμένο να μπλοκάρει σταθερά.

22΄ανάποδο ψαλιδάκι του Κατσαβού στην περιοχή, στα χέρια του τερματοφύλακα.

30΄κίτρινη κάρτα στον Σαρρή Λ. για επικίνδυνο παίξιμο, με τους φιλοξενούμενους όμως να διαμαρτύρονται καθώς ήταν το πρώτο φάουλ για την ομάδα στο παιχνίδι.

35΄ατομικη προσπάθεια του Μαυροφρύδη που θα περάσει δυο παίκτες, το σουτ που θα επιχειρήσει θα κοντράρει πάνω στο Σαρρή Λ. και θα απομακρυνθεί.

37΄σέντρα του Καλύβα με αποδέκτη τον Κατσαβό στην περιοχή, παρεμβολή του Ζάγγανου που θα απομακρύνει σωτήρια.

44΄ατομικη προσπάθεια του Κατσαβού πλασέ, με τον Μπαλωμένο να βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και να την στέλνει πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία σε κόρνερ.

48΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δήμου, θα μπλοκάρει ο Σταθάτος.

50΄σουτ του Μωραϊτη, αποκρούει με υπερένταση σωτήρια στην γωνιά του ο Μπαλωμένος.

51΄Χαμοσφακίδης και Καραμανόπουλος θα συνεργαστούν άψογα με τον τελευταίο να κάνει την πάσα στον Κατσαβό σουτ, θα μπλοκάρει για ακόμα μια φορά ο Μπαλωμένος.

52΄σουτ του Καλύβα άουτ.

53΄γκοολ, φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων , σουτ του Χαμοσφακίδη με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ, γρήγορη εκτέλεση με πάσα στον Καραμανόπουλο με την μπάλα να φτάνει στον Μακρή, σουτ του τελευταίου με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα 0-1.

64΄ατομικη προσπάθεια του Κακκιώνη θα περάσει δυο αμυντικούς, θα ανοίξει όμως το κοντρόλ της μπάλας, με τον Σταθάτο να βγαίνει και να μαζεύει έγκαιρα.

66΄γκολ, ακόμα μια φάση διαρκείας για την Αναγέννηση που θα φέρει και το δεύτερο τέρμα. Ατομική προσπάθεια του Καλύβα που θα κάνει κατάχρηση της μπάλας με τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ, το κόρνερ θα εκτελέσει ο ίδιος που θα βρει στην περιοχή τον Μωραΐτη και με προβολή θα κάνει το 0-2.

73΄πασα του Καλύβα στο κέντρο της άμυνας στον Μιάρη, το σουτ του οποίου θα περάσει άουτ.

74΄σουτ του Καλύβα, θα μπλοκάρει ο Μπαλωμένος.

77΄φαουλ του Δήμου για τους γηπεδούχους, με τον Σαρρή Λ. να διώχνει την μπάλα πριν αυτή φτάσει στον αφύλακτο Παπουτσή που καιροφυλακτούσε σε καλή θέση.

85΄γκολ, σύγχυση και αδράνεια στην άμυνα της Αναγέννησης με τον Δήμο από κοντά να μειώνει σε 1-2.

88΄ψηλοκρεμαστό σουτ του Καλύβα θα περάσει ψηλά άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ασημάκης, Μιζαλου και Γιαννόπουλος.

ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Μπαλωμένος, Κουτρουμάνος, Ζάγγανος, Θεοδωρίδης, Κούσης Ν, Σαλωμίδης, Ματζαβίνος, Μαυροφρύδης, Κούσης Π (46΄Δήμου), Παπουτσής, Λάντος (46΄Κακκιώνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Μάκης Κουρνέτας) Σταθάτος, Παπαδάτος, Σαρρής Δ, Κατσάνος, Σαρρής Λ, Μακρής, Καλύβας, Ρήγας (46΄Καραμανόπουλος, 63΄Μιάρης), Κατσαβός, Μωραϊτης, Χαμοσφακίδης (72΄Αλεξανδρής).

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr