Τον Χρ. Αστέρα Παντάνασσας υποδέχεται σήμερα η Αναγέννηση Μεσολογγίου στο ντέρμπι της Γ κατηγορίας

Τον Χρ. Αστέρα Παντάνασσας υποδέχεται σήμερα Σάββατο 30/1 και ώρα 6:00 μ.μ στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η Αναγέννηση Μεσολογγίου στο ντέρμπι της 15η αγωνιστικής του Α ομίλου της Γ κατηγορίας.

Παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες, με την ομάδα του Μεσολογγίου να ισοβαθμεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πινάκα με 26 βαθμούς μαζί με τον Μακρυνειακό, και την ομάδα της Παντάνασσας να είναι στην 4η θέση με 24 βαθμούς.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αναγέννησης με τον Μάκη Κουρνέτα να μην μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι των τιμωρημένο Καλύβα, και τους τραυματίες Σαμαρά και Δάλλα, ενώ στην διάθεση του θα είναι τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Ρίσβας, Ρουμελιώτης και Γεωργίου.

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Μεσολογγίου απευθύνουν διοίκηση, παίκτες, προπονητές της Αναγέννησης, ώστε όλοι μαζί να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κ.κ Ασημάκης, Σούζας Βασιλόπουλος.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου


Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr