Με νέο «αίμα» κόντρα στον Άρη Αιτωλικού για το κύπελλο η ΑΕΜ

Με μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου για την 3η φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας κόντρα στο Άρη Αιτωλικού.

Ο Χρήστος Ζαπάντης και οι συνεργάτες του αναμένεται να δώσουν την ευκαιρία σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ώστε να δώσει και τις απαραίτητες ανάσες σε παίκτες που έχουν επιφορτιστεί η έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Εκτός αποστολής για τους παραπάνω λόγους τέθηκαν οι, Γεωργούσης, Μανιάτης, Κοντομήτσος, Λίτσος και Σωτηρόπουλος, στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθησαν και οι νεαροί Ράπτης και Παπαχρήστος που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε προς τους παίκτες του ότι η ομάδα είναι πολυνίκης του θεσμού και πρέπει αυτό να διατηρηθεί ώστε να προσπαθήσουν να φτάσουν ως το τέλος του θεσμού.

Έχουμε δύο στόχους ανέφερε χαρακτηριστικά, την παραμονή στη Γ Εθνική και την κατάκτηση του κυπέλλου. Απόλυτη συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο που έχουμε θέσει εδώ και τρεις βδομάδες και αποφασιστικότητα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε και την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη Αιτωλικού που απαρτίζεται από τους:

Γράβαλο, Δούρο, Κολοβάκη, Κοντογιάννη, Λούζι, Μάντη, Ντζιμάνη, Παλιάτσα, Παναγιωτόπουλος Π., Πασπαλιάρης, Πιστιόλης, Φονταλής, Χάρπερ, Κουμπαρούλης, Ράπτης, Παπαχρήστος, Καρκαλής.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγιου με ώρα έναρξης στις 14:30 είναι οι κ.κ Ασημάκης, Μπάκας και Μπουκουβάλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης φάσης του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας 2019 – 2020:

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου

Αμβρακικός Λουτρού – Εθνικός Γουρίας

ΑΕ Μεσολογγίου – Άρης Αιτωλικού

ΠΑΟ Αγρινίου – Αστέρας Κυψέλης

ΑΕ Ευηνοχωρίου – Απόλλων Δοκιμίου

ΑΟ Ρηγανά – Απόλλων Θέρμου 1957

Παναιτωλικός – ΑΕ Λεσινίου

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος – Ναυπακτιακός Αστέρας

Νέος Αμφίλοχος – ΑΕ Αγίου Δημητρίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr