Αποχώρηση του Δ.Σ της ΑΕΜ με βολές κατά του Δήμου Μεσολογγίου (pics)

Ανακοίνωση

Η διοίκηση της ΑΕ Μεσολογγίου οφείλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας σχετικά με τις εξελίξεις όσον αφορά τη νέα σεζόν 2020-2021. Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΜ παρέμεινε στην Γ' Εθνική κατηγορία για δεύτερη συνεχή χρόνια, κάτι το οποίο είχε να συμβεί από την περίοδο 1990-1991. Επίσης η ομάδα μας κατέκτησε την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα που σηματοδοτεί την καλύτερη επίδοση από την σεζόν 1966-1967 όπου είχε τερματίσει στην 4η θέση.

Τη φετινή χρόνια αντιμετωπίσαμε οξύτατο πρόβλημα με το γήπεδο. Η ομάδα μας όχι απλώς δεν μπορούσε να αγωνιστεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου λόγω μη αδειοδότησης της κερκίδας, αλλά δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει και προπονήσεις λόγω ακαταλληλότητας και των δύο γηπέδων. Ως εκ τούτου αναγκαστήκαμε να κάνουμε προπονήσεις και σε γήπεδο εκτός Δήμου Μεσολογγίου.

Η ευθύνη της διοίκησης είναι να κρατάει την ομάδα σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο όπως αρμόζει στην πολύχρονη ιστορία της καθώς επίσης και να εκπληρώνει τις όποιες υποχρεώσεις δημιουργεί.

Αναμφίβολα και κατά γενική ομολογία τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο έχουμε πετύχει και τους δύο στόχους. Όσον αφορά όμως το θέμα του γηπέδου αποκλειστικός υπεύθυνος είναι η δημοτική αρχή. Από τον περασμένο Οκτώβριο έχουν τεθεί στον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Την περίοδο των Χριστουγέννων τέθηκαν άλλη μια φορά τα ίδια προβλήματα στην πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου. Λύση δεν είδαμε καμία απολύτως.

Αναγκαστήκαμε και στείλαμε επιστολή στον Δήμαρχο κ. Λύρο την οποία και σας επισυνάπτουμε στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης. Αυτό που λάβαμε ήταν αδιαφορία. Καμία διάθεση για συζήτηση και λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Κύριε Δήμαρχε η ΑΕΜ έχει 89 χρόνια ιστορία. Είναι η ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την πόλης μας εδώ και δεκαετίες. Είναι η ομάδα ολόκληρης της πόλης και όχι μεμονωμένων ανθρώπων.

Κύριε Δήμαρχε κουραστήκαμε να περιμένουμε. Αναγκαία προϋπόθεση ώστε να συμμετάσχει η ομάδα μας τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η λειτουργία του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Η αδειοδότηση του σταδίου και η βελτίωση των αγωνιστικών χώρων που αυτό το χρονικό διάστημα θυμίζει κρανίου τόπο, είναι ικανές και αναγκαίες συνθήκες συμμετοχής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Θα έπρεπε ήδη να είχατε μεριμνήσει και να είναι έτοιμα. Αυτό που εκλαμβάνουμε λοιπόν είναι πως μάλλον δεν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή της ΑΕΜ στη Γ' Εθνική.

Ενημερώνουμε  λοιπόν τους φιλάθλους της ομάδας ότι κάτω από τις αντίξοες αυτές συνθήκες είμαστε αναγκασμένοι να αποχωρήσουμε από την διοίκηση της ΑΕΜ καθώς δεν πληρεί καμία απολύτως προϋπόθεση από πλευράς δημοτικής αρχής ώστε να οργανώσουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν. 

Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να λειτουργήσει την ομάδα μπορεί να αναλάβει . Θα ακολουθήσει η γενική συνέλευση των μελών όπου θα ανακοινωθεί ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς 2019 -2020.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr