Νίκη στο Αντίρριο για την ΑΕΜ με 2-0

Φωτο Αρχείου

Νίκη με σκορ 2-0 για την ΑΕΜ για την 27η αγωνιστική στο Αντίρριου επί του Ατρόμητου το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου.

Η ομάδα του Μεσολογγίου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 14΄όταν ο Καβαλλάρης θα κάνει την κάθετη πάσα με αποδέκτη τον Βασιλογιάννη, αυτός θα προλάβει την έξοδο του Δούρου και με πλασέ θα κάνει το 0-1.

Το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 29΄με τον Λίτσο να βρίσκει ωραία με κάθετη πάσα τον Τσιούνη και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής θα κάνει το 0-2.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της ΑΕΜ έφτασε στους 65 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αντιρρίου παρεμεινε στους 38 βαθμους.

Τις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί και βίντεο του αγώνα με τις φάσεις και τα γκολ, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του www.nafpaktianews.gr.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζανης, Λυσσαρης και Τάκος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Γιάννης Πανουργιάς): Δούρος, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος (82' Μανδέλος), Σπανογιάννης, Κάκκος Χ.(80' Παλιεράκης), Θανασιός, Ζαχαρόπουλος (70' Ορφανουδάκης), Κουραχάνης (66' Αμπντέλ), Ρουμπάτος, Καλαβριζιώτης, Κάκκος Β.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Καραγκούνης, Ντζιμάνης (84' Στεργίου), Αλεξόπουλος (78' Κοκώνης), Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Κοντογιάννης, Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Καβαλλάρης (85' Μιχαλόπουλος), Βασιλογιάννης (59' Παπανικολάου).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr