Πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας η ομάδα βόλεϊ του 1ου ΓΕΛ Μεσολογγίου!

Πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας στέφθηκε την Παρασκευή 6/5 η ομάδα βόλεϊ  του 1ου Λυκείου Μεσολογγίου, καθώς επικράτησε του Μουσικού Λυκείου Αγρινίου με 2-0 σετ (25-20,25-17) στον τελικό του νομού ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετές εναλλαγές του σκορ ανάμεσα στις δυο ομάδες, με το 1ο ΓΕΛ Μεσολογγίου όμως να καταφέρνει να διατηρήσει σταθερά ένα προβάδισμα μερικών πόντων και να κατακτά το πρώτο σετ με 25-20.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Μουσικού Λυκείου Αγρινίου μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο με αποτέλεσμα το 1ο ΓΕΛ να χτίσει μια διαφορά επτά πόντων (18-11). Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση για να μπορέσουν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά η ομάδα του 1ου ΓΕΛ δεν έχασε τη συγκέντρωση της φτάνοντας στο τελικό 25-17 και την νίκη με 2-0 σετ.

Πλέον η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Μεσολογγίου θα συνεχίσει την πέρα από κάθε προσδοκία πορεία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

1ο ΓΕΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Κανιου): Αϊβάζογλου, Αναστασίου, Καγιάννης,  Καρπαθίου, Λανάι, Μπάδας,  Μπενετάτος,  Παπαχρήστος, Πολονύφης, Ράπτης, Στεφάτος, Τριανταφυλλακης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr