Συμμετοχή και διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 για τον Χ.Τρικούπη

Στις Σέρρες 9 και 10 Ιουλίου , διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου  Κ 20 (κάτω των είκοσι ετών), με την συμμετοχή των καλύτερων αθλητών –τριών της χώρας στην κατηγορία αυτή. Το Πρωτάθλημα αυτό αποτελεί την δεύτερη σε δυναμική Πανελλήνια διοργάνωση όσον αφορά ανταγωνισμό , συμμετοχές και επιδόσεις ,μετά από το Πανελλήνιο Ανδρών – Γυναικών.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε στους αγώνες αυτούς με την ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ , που είχε κερδίσει την συμμετοχή της ,χάριν των επιδόσεων και διακρίσεων που είχε πετύχει εφέτος.

Δυστυχώς όμως, ένας μυϊκός τραυματισμός του τελευταίου δεκαήμερου ( πριν τους αγώνες ), εμπόδισε και την καλύτερη προετοιμασία αλλά δυσκόλεψε και την συμμετοχή της , που είχε ως εφικτό στόχο ένα μετάλλιο , με βάσει τους φετινούς χρόνους και επιτυχίες.

Την πρώτη ημέρα (9/07) πρωί , η Ανδριάνα , αγωνίστηκε στον προκριματικό των 100 Μ                                   ( συμμετείχαν 47 αθλήτριες ), όπου και προκρίθηκε άξια για τον τελικό ,μαζί με τις δεκαπέντε καλύτερες αθλήτριες της χώρας στο αγώνισμα αυτό. Στον βραδινό τελικό κατετάγη ένατη (9 ) με χρόνο 12,56 sec., που λόγω της κατάστασης της αποτελεί μεγάλη επιτυχία!!

Την δεύτερη ημέρα (10/07), με επιβαρυμένη πιο πολύ την κατάσταση του ποδιού της απλώς για την συμμετοχή , έτρεξε στον προκριματικό των 200 Μ σε χρόνο 26,40, μην καταφέρνοντας να προκριθεί στον βραδινό τελικό . Ήταν μία ακόμη συμμετοχή της αθλήτριας μας σε τελικούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Αυτό δείχνει το υψηλό επίπεδο της Ανδριάνας αλλά και την συνεχή προσπάθεια της να εξελίσσεται χρόνο –χρόνο με την σκληρή δουλειά της, σε αθλήτρια Πανελληνίου επιπέδου. Αυτή η στάση της ( αθλητική πορεία και αγωνιστικές της διακρίσεις) πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι οδηγός, για τα νέα παιδιά της πόλης μας να ασχοληθούν και να αγαπήσουν το Στίβο.

Ακόμη οι συμμετοχές και διακρίσεις της αναμφίβολα συμβάλουν ώστε να γίνεται γνωστός ο Στίβος και η Πόλη μας σε Πανελλήνιο επίπεδο . Επιπλέον μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για άνοδο του Στίβου στο Μεσολόγγι, δυστυχώς σε τριτοκοσμικές συνθήκες για μία χρόνια ακόμη. Ευχόμαστε Υγεία και καλή συνέχεια στην Λυκούδη Ανδριάνα .

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr