Αι Βασίλης και Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στην ΠΝΟΗ

«Ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μια συνωμοσία αγάπης». Το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει μέσα μας, στην καρδιά μας και αναγεννιέται σιγά σιγά αυτή την περίοδο για να γεμίσει εμάς με ζεστασιά και τη ζωή μας με λάμψη!

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ διοργάνωσε ένα διήμερο χριστουγεννιάτικο event για τους αθλητές-τριές του την Τετάρτη 21/12/2022 και την Πέμπτη 22/12/2022 για να «μας φέρει πιο κοντά» στη μαγεία των Χριστουγέννων! 

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, τα παιδιά μας συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικα κινητικά παιχνίδια με μουσική υπόκρουση, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο δέντρο των μεταλλίων, τραγούδησαν τον ύμνο της Πνοής και υποδέχθηκαν τον Αι Βασίλη που μοίρασε σε όλους γλυκίσματα και ευχητήριες κάρτες. Όλα τα παιδιά μας «διασκέδασαν με την ψυχή τους» και στο τέλος ζήτησαν από τον Αι Βασίλη το 2023 να φέρει υγεία και να είναι η χρονιά που θα αποκτήσει η πόλη μας το πολυπόθητο στάδιο στίβου με ταρτάν. Ευχόμαστε οι παιδικές ευχές που είναι και ευχή του συλλόγου μας να γίνουν πραγματικότητα!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον «Αι Βασίλη» που η επίσκεψή του μας έδωσε μεγάλη χαρά και η συμμετοχή του στις χριστουγεννιάτικες σκυταλοδρομίες μας ενθουσίασε και στο μέλος της Πνοής Έφη Καπούλα για την παρασκευή των χειροποίητων χριστουγεννιάτικων μπισκότων!

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και θαλπωρή!

Καλή αντάμωση με το νέο έτος!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr