Η ΠΝΟΗ στους 3ους παιδικούς αγώνες στίβου

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Αγρινίου για την πρόσκληση στους 3ους Παιδικούς αγώνες Στίβου ‘’RUN & SMILE’’ που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου. Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στα παιδιά με καρκίνο και στο σύλλογο Φλόγα, με το σύνθημα «Τρέχω και Χαμογελώ για καλό σκοπό».

Κάθε χρόνο, η ΠΝΟΗ δίνει το παρών σε αυτήν την πολύτιμη εμπειρία κοινωνικοποίησης και ομαδικότητας που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά μας να συναγωνιστούν-αναμετρηθούν με αθλητές της ηλικίας τους, να χαρούν και να βραβευτούν! Συγχαίρουμε την ομάδα μας για την όμορφη παρουσία της στην παρέλαση και το «ευ αγωνίζεσθαι» στις κούρσες ταχύτητας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους γονείς για την παρουσία τους και το ζεστό τους χειροκρότημα που «έδωσε φτερά» στα πόδια των παιδιών μας! Συνεχίζουμε την πορεία! Χτίζουμε τα θεμέλια για το «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr