ΠΝΟΗ: Μετάλλια και κύπελλα στον ''ACHELOOS RUN 2024''

Η ΠΝΟΗ στήριξε με τη συμμετοχή των αθλητών/τριών της τον 6ο- κατά σειρά -αγώνα μαζικού αθλητισμού «Αχελώος RUN» στη μεγάλη κωμόπολη των Οινιαδών στο Νεοχώρι γιατί, πιστεύουμε πως είναι θετικό το αποτύπωμα διοργανώσεων τέτοιου χαρακτήρα ως μέσο ανάδειξης και ανάπτυξης ενός τόπου ενισχύοντας παράλληλα την αθλητική του κουλτούρα!

Συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο ‘’Oiniades Running Team’’ που πρωτοστατεί στη διοργάνωση «Run, like the river»!

Στον αγώνα των 5000m ο 12χρονος αθλητής μας Διονύσιος Αντζουλάτος φανερά βελτιωμένος πέρασε την αψίδα τερματισμού σε χρόνο 22.09 (ατομικό ρεκόρ) κερδίζοντας την 3η θέση στο βάθρο στην κατηγορία 12 έως 17 ετών!

Στα 1000m αγοριών Δημοτικού ξεχώρισε ο αθλητής μας Γιάννης Ξεσφίγγης και στα 1000μ κοριτσιών η αθλήτριά μας Βερονίκη Παπουτσοπούλου που κατέκτησαν την 1η θέση στο βάθρο!

Η αθλήτριά μας Διαμαντοπούλου Αικατερίνη τερμάτισε 1η στα 1000μ Γυμνασίων και η Δέσποινα Γαβρίλη στην 3η θέση!

Επικροτούμε και την συμμετοχή των μικρών μας εκκολαπτόμενων δρομέων που τους ενώνει μία μοναδική δύναμη: «η αγάπη για το τρέξιμο»!

Το τρέξιμο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό χόμπι. Είναι τρόπος ζωής που προσφέρει στα παιδιά μας την ευκαιρία να απελευθερώσουν την ενέργεια τους, να νιώσουν ελεύθερα και αυτόνομα, να ξεπεράσουν τα όρια τους και να ανακαλύψουν την δύναμη που κρύβουν μέσα τους!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr