Με… φόρα Ερμής Σχηματαρίου και Χαρίλαος Τρικούπης

 

Ο Ερμής Σχηματαρίου υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη για την 14η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο στις 17:00, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σημαντικές νίκες.

Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου έχει αρχίσει το 2023 με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. «Κάναμε μια μεγάλη νίκη, που την χρειαζόμασταν για πολλούς  λόγους. Το Σάββατο ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Είναι ένα επικίνδυνο ματς απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Περιμένω τον κόσμο στο γήπεδο, η βοήθειά τους είναι κάτι παραπάνω από σημαντική», τόνισε ο 37χρονος γκαρντ που αποκτήθηκε πρόσφατα, Φώτης Βασιλόπουλος.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μεσολογγίου προέρχεται από σημαντική νίκη απέναντι στον Κόροιβο. «Το Σάββατο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, μετά και τις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ της. Η νίκη του προηγούμενου Σαββάτου μας έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση και πρέπει να αρχίσουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Όπως πάντα δουλεύουμε σκληρά και αυτό αρχίζει να φαίνεται σιγά σιγά μέσα στο παρκέ», ανέφερε ο 20χρονος γκαρντ/φόργουορντ Δημήτρης Νάνος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr