Μεγάλη νίκη και πρώτο διπλό για τον Χαρίλαο Τρικούπη στο Σχηματάρι!

 

 

Μεγάλη νίκη και πρώτο ροζ φύλλο αγώνα εκτός έδρας για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη επί του Ερμή Σχηματαριου με 76-77.

Η ομάδα του Ηλιά Μουτσιου ήταν εξαιρετική καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι μέχρι τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.

Δώδεκα δευτέρα πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και με το σκορ 76-77 η ομάδα του Μεσολόγγι θα κάνει την επαναφορά με τον Κουρουπακη να δέχεται το φάουλ που τον έστειλε στις βολές.

Ο παίκτης του Χαρίλαου Τρικούπη θα είναι άστοχος και στις δυο με τους γηπεδούχους να έχουν την τελευταία επίθεση. Πρώτα ο Μπραιαντ και εν συνέχεια ο Ζαρμακούπης που θα πάρει το ριμπάουντ κάτω από την ασφυκτική άμυνα των φιλοξενούμενων δεν θα μπορέσουν να σκοράρουν, με τους Μεσολογγίτες να σημειώνουν ένα μεγάλο διπλό που τους ανεβάζει στο 7-7.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Μεσολογγίου οι Μολφέτας 17 (3), Χουχούμης 17 (2) και Ερμείδης με 16 (4).

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου εντός έδρας το προσεχές Σάββατο κόντρα στην Καβάλα για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Διαιτητές: Μπακάλης-Αγραφιώτης Ι.-Βασιλόπουλος (Κάλφα)

Δεκάλεπτα: 15-17, 37-40, 61-59, 76-77

Ερμής Σχηματαρίου (Οικονόμου): Μπράιαντ 22 (1), Γουάιλι 15, Νάκης, Ζαρμακούπης 11, Μητσιμπόνας 2, Μαργέλης, Βασιλόπουλος 9 (3), Τάταρης 6 (1), Κυρίτσης 11.

Χαρίλαος Τρικούπης (Μούτσιος): Χουχούμης 17 (2), Φενέρ 5 (1), Δημητρακόπουλος 3 (1), Μανιάς, Τόλα 6, Ερμείδης 16 (4), Μολφέτας 17 (3), Κουρουπάκης 6, Καραγεωργίου, Νάνος 7 (1).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr