Στον Ερμή Σχηματαρίου ο Φώτης Βασιλόπουλος!

Η διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος θα βρίσκεται στην ομάδα μας έως και το καλοκαίρι του 2024!

Ο Φώτης Βασιλόπουλος είναι 36 ετών, αγωνίζεται στη θέση του Point Guard και αποτελεί έναν εκ των ποιοτικότερων και εμπειρότερων παικτών των εθνικών κατηγοριών, με παραστάσεις σε επίπεδο Basket League, αλλά και σε επίπεδο πρωταθλητισμού στην Elite League (A2) και τη Β’ Εθνική.

Ο Ερμής Σχηματαρίου με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό του που θέλει να τον βλέπει να αγωνίζεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και να αποτελεί μία από τις ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος, έδωσε τα χέρια με τον Φώτη Βασιλόπουλο, δείχνοντας εμπράκτως τις προθέσεις του για το παρόν, αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

Το Who is Who του Βασιλόπουλου

Ο Φώτης Βασιλόπουλος ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο μπάσκετ από τον Πανιώνιο. Ακολούθησε μία σεζόν στην Χαλκίδα (2004-05), για να επιστρέψει για μια διετία στους «κυανέρυθρους». Ακολούθησαν ιστορικές ομάδες, με χαρακτηριστικότερη την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε σε δύο φάσεις. Στο μεσοδιάστημα είχε παίξει σε Παγκράτι και Δάφνη. Το Αύγουστο του 2014 φόρεσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Basket League. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στην Α2 για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιά. Στη συνέχεια ακολούθησε η πορεία με τον Φάρο Κερατσινίου, παίζοντας και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Στη συνέχεια, φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας, με τον οποίο πανηγύρισε διαδοχικές ανόδους από τη Β’ Εθνική στην Basket League. Ο άνθρωπος των ανόδων αγωνίστηκε και στον Χαρίλαο Τρικούπη, τον οποίο επίσης οδήγησε στην Basket League. Την περσινή σεζόν ξεκίνησε στον Χαρίλαο Τρικούπη, στην επιστροφή της ομάδας στην Α2, για να συνεχίσει στον Εθνικό Πειραιά, με τον οποίο ολοκλήρωσε τη συνεργασία του πριν λίγες εβδομάδες.

Σε δηλώσεις του, ο Φώτης Βασιλόπουλος τόνισε: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ερμή. Ο τρόπος που με πλησίασε η ομάδα και η υπομονή που έκανε, με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Φώτη, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr