Μουράτος: «Προσγειωμένοι και σοβαροί κόντρα στο Μεσολόγγι»

Για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Μεσολογγίου γράφει ο Αρχηγός του Λαυρίου Βασίλης Μουράτος στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Προσγειωμένοι» και σοβαροί»

Καλησπέρα! Προερχόμαστε από μια -δεύτερη σερί- μεγάλη νίκη απέναντι στον ΑΡΗ! Παρόλα αυτά παραμένουμε άπαντες προσγειωμένοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον επόμενό μας αντίπαλο!

Οι υποχρεώσεις μας δε σταματούν, έχουμε αύριο μια πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα μας απέναντι στο Μεσολόγγι με μοναδικό στόχο να δώσουμε το 100%, ώστε να συνεχίσουμε με νίκες στη Basket League.

Το νεοφώτιστο Μεσολόγγι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις σημαντικές νίκες, έχει ένα πολύ καλό σύνολο και βγάζει πολύ ενέργεια στο παρκέ. Γι’ αυτό είναι σημαντικό για μας να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και να παίξουμε όπως έχουμε προετοιμαστεί.

Θέλουμε να «κλείσει» με νίκη αυτή η δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα και ο κύκλος των τριών κομβικών παιχνιδιών και πιστεύω ότι μένοντας προσηλωμένοι σε ότι έχουμε πει και ακολουθώντας το πλάνο θα τα καταφέρουμε!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr