Νταρελ Πουαριέ: «Για πάντα ευγνώμων, σας ευχαριστώ»! (pic)

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μπορεί να άφησεανοιχτό παράθυρο για επιστροφή του Νταρέλ Πουαριέ στο Μεσολόγγι, αλλά ο Γάλλος σέντερ το έκλεισε άμεσα. Ο Γάλλος σέντερ ο οποίος αναχώρησε για την πατρίδα του, με τον λόγο που δόθηκε στη δημοσιότητα να είναι ένα οικογενειακό πρόβλημα, αποχαιρέτισε με θερμά λόγια την πόλη και τους ανθρώπους.

Οπως γίνεται σαφές από όσα έγραψε στο instagram, αφ’ ενός πέρασε όμορφα στην πόλη και εισέπραξε φιλικά αισθήματα, αφ’ ετέρου η ομάδα θα πρέπει να σκεφτεί αν θα βγει στην αγορά για να κυνηγήσει το θαύμα με ένα γεμάτο ρόστερ, η θα συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού και θα περιμένει το θαύμα από… τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου και όλους τους φίλους του για την ευκαιρία που μου έδωσαν να παίξω το παιχνίδι που τόσο αγαπάω. Ο Σύλλογος μου έδωσε την ευκαιρία αυτή μετά από 420 μέρες χωρίς αγώνα εξαιτίας ενός χειρουργείου και θα είμαι πάντα ευγνώμων στη διοίκηση και τους προπονητές που με πίστεψαν. Αν και αμοιβαία έχουμε αποφασίσει να τερματίσουμε τη συμφωνία μας δεν έχω τίποτα άλλο παρά απόλυτο σεβασμό και θαυμασμό για το Σύλλογο και όλους όσους είναι γύρω του. Για άλλη μία φορά ευχαριστώ την πόλη, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και τους προπονητές μου για αυτή την αξιομνημόνευτη εμπειρία. Για πάντα ευγνώμων».

Πηγη: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr