Επιστροφή στη φυσική του έδρα μετά από 482 ημέρες για τον Χαρίλαο Τρικούπη!

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον Χαρίλαο Τρικούπη για το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Οίακα Ναυπλίου, με το Ντίνο Καλαμπακο να υπολογίζει σε όλους τους παίχτες του.

Νίκη με καλή εμφάνιση θέλουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου μετά την ήττα της πρεμιέρας. Όλες αυτές τις μέρες από τη Τρίτη μέχρι και σήμερα το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι κόντρα στο Τρίτωνα και έγινε λεπτομερή ανάλυση μέσω βίντεο προκειμένου να μην επαναληφθούν.

Επιστροφή στην φυσική της έδρας μετά 482 ημέρες για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με το φίλαθλο κοινό να περιμένει με ανυπομονησία να δει ξανά από κοντά την ομάδα του Μεσολογγίου.

Ανακοίνωση μέσα από την οποία κάνει γνωστά τα υγειονομικά μετρά τα οποία θα ισχύσουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι εξέδωσε η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη (για λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών:

ΑΣ Καρδίτσας - Πανερυθραϊκός

Κόροϊβος Αμαλιάδας - ΑΟ Παγκρατίου

ΑΟ Αμύντας – Φίλλιπος Βέροιας

ΑΕ Ψυχικού - ΓΣ Δάφνη Δαφνίου

ΕΚ Καβάλας - ΓΣ Αμαρουσίου

ΓΣ Ελευθερούπολής - ΑΟ Τρίτων

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – ΟΙΑΞ Ναυπλίου

Ρεπό: ΑΟ Αγρινίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr