Χωρίς περιθώρια Ηρακλής και Χαρίλαος Τρικούπης

Το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 24η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Χαρίλαο Τρικούπη στις 18:00.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο Μαρούσι υποχώρησαν στην έκτη θέση και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να διασφαλίσουν τη θέση τους στα playoffs και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

«Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου και είμαι χαρούμενος που έχω καλή απόδοση, όμως δεν μετράει αν… χάνουμε. Και χάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι, όπως χάσαμε, οπότε πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο. Εγώ πάλι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει αυτό που θέλει, αυτό που όλοι θέλουμε», δήλωσε ο Κεβιόν Τέιλορ. «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πάλι, όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι κανένα παιχνίδι στην Elite League by Ερρίκος Ντυνάν δεν είναι εύκολο, οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πολύ προσεκτικοί. Ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι πολύ καλός, ανεβασμένος σαν ομάδα, άλλωστε χάσαμε απ’ αυτόν στον πρώτο γύρο, οπότε πρέπει να πάρουμε τη ρεβάνς. Με τη βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω θα το κάνουμε, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι», πρόσθεσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στη σπουδαία νίκη επί του Πανερυθραϊκού και ει δυνατόν να αποφύγουν τη διαδικασία των playout.

«Αγωνιζόμαστε στη πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος κόντρα σε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και μεγάλο βάθος στο ρόστερ της. Θα πάμε στο Ιβανώφειο χωρίς άγχος να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ότι μας αναλογεί», τόνισε ο 29χρονος σέντερ, Τζουλιάνο Τόλα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr