Παρελθόν από τον Ηρακλή ο Αστέριος Καλύβας

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή υπέβαλλε μετά την ήττα στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Αστέριος Καλύβας και αυτή έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μετά από σχεδόν 1,5 μήνα συνεργασίας μαζί του.

Η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» ανέφερε: «Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ έκανε δεκτή την παραίτηση του Προπονητή Στέργιου Καλύβα μετά την ήττα της Ομάδας μας στον Προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ο Καλύβας δήλωσε σχετικά: «Όταν τελος Δεκεμβρίου δέχτηκα την πρόταση από την ομάρα του Ηρακλή , γνώριζα ότι παρόλο που ήταν μια τεράστια τιμή να αναλάβω μια τέτοια ομάδα , ήταν μια πολύ δύσκολη αποστολή για πολλούς λόγους. Η ομάδα έβγαλε ένα απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα εν μέσω αλλαγών παικτών και διαφόρων άλλων προβλημάτων. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μερικές φορές πρέπει να γίνεις εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο».

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr