Τρίτη θέση στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σπριντ Ανάπτυξης για τον ΝΟ Μεσολογγίου!!!

 

Την Τρίτη θέση κατάλαβε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 24-25/7 στο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σπριντ Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατιδρόμιο στο Σχινιά η Παιδική ομάδα του ΝΟ Μεσολογγίου η οποία έλαβε μέρος στους αγώνες με μόλις 14 αθλητές.

Αναλυτικά το μήνυμα του συλλόγου στο facebook αναφέρει:

Τρίτη δύναμη πλέον στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης ο ΝΟΜεσολογγίου. Η παιδική μας ομάδα με 14 μόνο αθλητές κατέκτησε την 3η θέση.

Ο ΝΟΜεσολογγίου είναι πλέον πρωταγωνιστής στο άθλημα του κάνοε καγιάκ, ανταγωνίστηκε σωματεία με πολλαπλάσιους αθλητές και προϋπολογισμούς και απέδειξε ότι η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου είναι το ιδανικότερο πεδίο για την ανάπτυξη του αθλήματος του κάνοε καγιάκ ήρεμων νερών.

Από το 2005 που ο ΝΟΜ ασχολήθηκε με το άθλημα, ήταν πάντα στα μετάλλια και είχε διακρίσεις , αλλά η μικρή αριθμητική συμμετοχή αθλητών δεν του επέτρεπε να πρωταγωνιστεί. Φέτος με 14 παιδιά έδειξε τη δυναμική του και ότι αν και εφόσον αυξηθούν οι αθλητές μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα.

Έτσι κι αλλιώς η πρωτιά χάθηκε στις λεπτομέρειες. Η δουλειά του προπονητή μας επιτέλους απέδωσε και πλέον είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον του αθλήματος στη περιοχή μας.

Συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές, στους γονείς, στον προπονητή τους και στα μέλη μας που βοήθησαν και συνεχίζουν. Το επόμενο ΠΣΚ, 8 ακόμα αθλητές μας θα αγωνισθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 15 άνω.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr