Χ.Τρικουπης: Συμμετοχή στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών

 ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Απριλίου, διεξήχθει από τον ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου, Ανδρών και Γυναικών. Συμμετείχαν  σαράντα(40) σωματεία από όλη την Πελοπόννησο, Αιτωλ/νία, Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά.

Το πρωτάθλημα αυτό αποτελεί την κορυφαία Διασυλλογική διοργάνωση που γίνεται στην Πάτρα, με πολύ μεγάλη συμμετοχή , τόσο ποσοτική αλλά και ποιοτική. Συμμετείχαν αθλητές-τριες πολύ υψηλού επιπέδου (μέλη εθνικών ομάδων, πανελληνιονίκες και άλλοι καταξιωμένοι αθλητές-τριες), από σαράντα σωματεία(40), από μια μεγάλη όπως αναφέραμε γεωγραφική περιοχή.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη, συμμετείχε και στο Πρωτάθλημα αυτό με δύο αθλητές-τριες. Την Λυκούδη Ανδριάνα στα 100μ. και στα 200μ. και τον Ρεβέκη Σταύρο στα 100μ.

Η Λυκούδη Ανδριάνα την Παρασκευή 29/04 έκανε 100μ. Τρέχοντας στον τελικό τερμάτισε τέταρτη(4η) με χρόνο 12.73sec.

* Το Σάββατο 30/04 ετρεξε στον τελικό των 200μ. και τερμάτισε πάλι τέταρτη(4η) με χρόνο 25.98sec.

Ήταν οι πρώτες κούρσες της Ανδριάνας στον ανοιχτό Στίβο για φέτος. Οι χρόνοι της για την εποχή αρκετά ικανοποιητικοί, αλλά και οι υψηλές θέσεις που κατέλαβε και στα δυο αγωνίσματα (100μ. και 200μ.) μας δείχνουν την ποιότητά και το ταλέντο της. Τέλος πολύ μεγάλη ήταν και η συνεισφορά της στους αγώνες αυτους στη βαθμολόγηση του Συλλόγου ,σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ.

Ο Ρεβέκης Σταύρος , (ανέτοιμος λόγω πολύμηνου τραυματισμού) αγωνίστηκε –κυρίως για την συμμετοχή -στα 100μ. Ανδρών και κάνοντας πιο πολύ ένα προπονητικό τεστ , τερμάτισε πέμπτος (5ος )στην σειρά του με χρόνο 13.00sec.

Στην γενική βαθμολογία ο Χαρίλαος Τρικούπης κατετάγη εικοστός (20) επί του συνόλου των σαράντα (40) σωματείων που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους. Ελπίζουμε στο μέλλον οι αθλητές-τριες Στίβου της πόλης μας να προπονούνται στις ανάλογες συνθήκες ( γηπεδικές και εξοπλισμός) που προετοιμάζονται οι αθλητές –τριες σε ολη την υπόλοιπη χώρα , αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ..

Επόμενοι αγώνες για τον Στίβο του Χαρίλαου Τρικούπη θα είναι το Διασυλλογικό Κ18 στην Πάτρα το Σάββατο 07/05/2022.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr