Συμμετοχή σε Ημερίδα Ανωμάλου Δρόμου για τον Χαρίλαος Τρικούπης

ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Την Κυριακή 15/01/ 23 διεξήχθη από το ΣΕΓΑΣ ημερίδα Ανωμάλου δρόμου στην Πάτρα όλων των ηλιακών κατηγοριών με συμμετοχή πολλών αθλητών- τριών , Σωματείων Βόρειας Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς. Ήταν η πρώτη επίσημη αγωνιστική διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ για φέτος, αγώνας κυρίως για αθλητές αντοχής   αλλά και μια καλή ευκαιρία για τους νέους αθλητές να γευτούν την χαρά του τρεξίματος , να νοιώσουν τον υγιή ανταγωνισμό και να αποκτήσουν αθλητική εμπειρία.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε στον παραπάνω αγώνα με έντεκα (11) αθλήτριες-τες, στις κατηγορίες Κ16 (2008-09), Κ14 (2010-11) και Κ12 (2012-13). Από αυτούς οι οχτώ συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες Στίβου.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές-τριες για την συμμετοχή τους πρωτίστως,   για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν αφού τερμάτισαν όλοι ,αλλά και ότι κάποιοι από αυτούς σε πολύ καλές θέσεις , όπως:

Αναγνωστοπούλου Γεωργία ,ενδέκατη (11) και Αντωνοπούλου Θεοδώρα δέκατη τρίτη (13), στα 1000 μ. Κ14.

Μπαλαμπάνης Θωμάς ένατος (9) στα 1000μ. Κ14

Σοφού Έλενα , δέκατη τρίτη (13) στα 700μ. , Κ12.

Βελτσιστα Βασιλικη , δεκατη ογδοη (18) στα 2000Μ, Κ16.

Τα υπολοιπα μελη της αποστολης ηταν:

Μπλαχούρα Αλεξάνδρα, Καπνίση Μαγιούλα, Πολονύφη Ιωαννα , Σωτηροπούλου Βασιλεία ,   Σιάσου Καλλιόπη, Διαμαντοπούλου Δανάη.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς , που με την παρουσία τους στήριξαν όλα τα παιδιά στον πρώτο τους αγώνα αλλά και βοήθησαν πολύ στο θέμα της μετακίνησης στην Πάτρα.

Ευελπιστούμε ότι του χρόνου , οι κάκιστες γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Μεσολογγίου θα έχουν αντικατασταθεί με σύγχρονες και ότι θα έχει εξοπλιστεί με αθλητικό εξοπλισμό για Στίβο , όπως συμβαίνει πανελλαδικά.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr