Πρωτιές και μετάλλια στον δρόμο μνήμης Μάχης Ντολμά για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Το Σαββάτο 04/03 διεξήχθη στο Αιτωλικό αγώνας Δρόμου (7000μ Ανδρών- Γυναικών και 1000 μ Δημοτικών και Γυμνασίων),σε μνήμη της 197ης μάχης Ντολμά. Ήταν μια όμορφη δρομική εκδήλωση , άψογα οργανωμένη και με πολλές συμμετοχές.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη τιμώντας την ιστορική μνήμη και βοηθώντας πάντα τοπικούς φορείς , συμμετείχε στον αγώνα με πέντε αθλήτριες.

Δύο στην κατηγορία 1000 μ. Γυμνασίων και τρείς ακόμη αθλήτριες στην κατηγορία 1000 μ. Δημοτικών σχολείων.

Η Σωτηροπούλου Βασιλεία κατέκτησε την Πρώτη (1) θέση , στα 1000 μ. Δημοτικών σχολείων επί συνόλου τριάντα συμμετοχών. Επίσης στην ίδια κατηγορία και στην πρώτη τους αγωνιστική συμμετοχή , η Μαστροκωστα Χριστίνα και Κανελέτη Μαντώ τερμάτισαν στην δέκατη ( 10η )και δεκάτη έβδομη (17η ) θέση αντίστοιχα .

Στα 1000μ Γυμνασίων , η Αντωνοπούλου Θεοδώρα κατέκτησε την Δεύτερη ( 2η ) θέση και η Βελτσίστα Βασιλική την Τρίτη (3η ) θέση .

Συγχαίρουμε τις αθλήτριες μας για την συμμετοχή , αγωνιστικότητα,τις διακρίσεις τους και ευχόμαστε καλή συνέχεια .

Εκφράζουμε όμως και την δυσαρέσκεια μας προς τους οργανωτές του συγκεκριμένου αγώνα διότι: κατά παράβαση της αναρτημένης και γνωστής Προκήρυξης του αγώνα (καταστατικό του αγώνα) δημιούργησαν εκ των υστέρων νέες αγωνιστικές κατηγορίες από τις ήδη προβλεπόμενες  και δεν μας ενημέρωσαν ποτέ για αυτό. Ενώ άλλα σωματεία είχαν ενημερωθεί επιλεκτικά και έγκαιρα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr